sitenin yeni hali

Allah allah yazdım,yok oldu.Neyse yine yazayım.Meslek ve yer kısmı profilimde kayıtlı olduğu halde niye gözükmüyor bende,yardımcı olur musunuz? Bir de toplu alıntı nasıl olacak ?

smilelerim nere gitti aradığım özelliklerin çoğu yok sitenin yeni hali beni pek bir üzdü ahanda bulduğum 3 smileden bir ve ikisi :)D )
ha bide popülerliğimi beyan etmek istemiyorum şu 4xpopüler yerine bir şeyler yazsam bulamadım ki nere yazsam (kendini beğenmiş ukala kişilik olabilir )

Ay dün akşamdan beri sitem edip duruyorum artık taşlamasalar beni iyi dönüp dolaşıp şikayet yazıyorum

Bendeki problemler:

1) Daisypath dan çizelge eklediğim halde göremiyorum(eskiden çizelgem vardı site güncellenince gitmiş)

2) Pro üyeydim kırmızı kırmızı salınıyordum o da gitmiş.

3)Yazı tipimi ve yazı rengimi ayarlardan sabitlemiştim her seferinde yorum yazarken düzenlemeye gerek kalmıyordu.. şimdi o da gitmiş hadi giden gitti diyorum olsun her seferinde yazarken yapim diyorum bu sefer ne eski kullandığım renk nede eski kullandığım yazı tipi mevcut değil.

4) Toplu alıntı yapılamıyor malesef yani ben göremedim.

5) Kuşlar gitmiiiişşşş

6) Smileler iğrençleşmiiiiişşşş

Beğendiklerim:

1) Bildirim gelince üzerine tıklayıp yüklenmesini beklemeden hemen mausu üstüne getirince direk açılıyor güzel olmuş

2)Beğeni butonunu eskiden seviyordum ama nedense zamanla kuşlara alıştım şimdid kararsız kaldım hangisi daha iyi diye kuşlar mı beğeni mi orda muallaktayım

3) Üyelerin profil bilgileri hemen avatarın altında bence iyi olmuş kim ne zaman üye olmuş kaç mesaj yazmış belli bu sebeplede direk üye olup keklemeye çalışan olunca anında sobelenir

4) Ve yorum yapmak isteyince direk sayfanın aşağısına iniyoruz klavye hazır bekliyor biryere tıklayıp yüklenmesini beklemiyoruz bu da güzel olmuşş

bende uğur böcüğümle 9 ay önce evlendim ama gitmiş neden gitmiş bilemedim valla..

Detay detay yazmışsın valla :) Ama genel olarak memnuniyetsizlik fazla. Benim kafam döndü ne nerede diye

bende sevmedim özellikle smilelerin kaybolması da kötü olmuş daha kasvet ve karmaşık olmuş sanki bu hali

Bende sevmediğim için pek fazla girmiyorum artık KK'ya. Belki böylesi daha iyidir en azından başka işlere veririm kendimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…