• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sitenin yeni hali

:oops:karmaşık geldi bana da

Zamanla alışırsınız;)

çok sordum,cevap gelmedi.Niye bazılarında meslek ve yaşanılan yer gözükmüyor.Bende kayıtlı ama görünmüyor mesela

Benim de gözükmüyor, zamanla hepsi düzelecektir.
Biliyorum şimdi biraz zorlanıyorsunuz fakat zaten henüz siteye son dokunuşlar yapılmadı, hala çalışıyorlar, yazdığınız mesajları, açtığınız konuları görebilmek için sayfanın sağ üst kısmında yazan kullanıcı adınıza tıklayın Profiliniz diye bir seçenek göreceksiniz ona tıklayın, Hakkında yazısına bastığınızda "
İçerik:
  • XXXX tarafından gönderilen tüm içeriği arattır
  • XXX tarafından açılan tüm konuları arattır yazılarını göreceksiniz, bu seçeneklerden konunve mesajlarınıza ulaşabilirsiniz, bir konuda toplu alıntı yapmak istiyorsanız alıntı yapmak istediğiniz üyenin yorumunun sağ alt köşesindeki Cevapla butonuna basmalısınız, yorumunuzu yapmadan önce bu işlemi alıntılamak istediğiniz her üyenin yorumu için yaparsanız alt alta hepsinin yorumunun sıralanmış olduğunu görürsünüz.

peki mune,avatar bölümünde kim online kim değil..
sonracığıma konuda kaç kişi var vs görebilecekmiyiz...gerçi online kişiler forumlarda görünuyor...bende dün ilk tuhafıma gitti bugün söktüm iyice siteyi...güzel olmuş...sabrınıza sağlık =)

Zamanla alışırsınız;)

Benim de gözükmüyor, zamanla hepsi düzelecektir.
Biliyorum şimdi biraz zorlanıyorsunuz fakat zaten henüz siteye son dokunuşlar yapılmadı, hala çalışıyorlar, yazdığınız mesajları, açtığınız konuları görebilmek için sayfanın sağ üst kısmında yazan kullanıcı adınıza tıklayın Profiliniz diye bir seçenek göreceksiniz ona tıklayın, Hakkında yazısına bastığınızda "
İçerik:

• XXX tarafından açılan tüm konuları arattır yazılarını göreceksiniz, bu seçeneklerden konunve mesajlarınıza ulaşabilirsiniz, bir konuda toplu alıntı yapmak istiyorsanız alıntı yapmak istediğiniz üyenin yorumunun sağ alt köşesindeki Cevapla butonuna basmalısınız, yorumunuzu yapmadan önce bu işlemi alıntılamak istediğiniz her üyenin yorumu için yaparsanız alt alta hepsinin yorumunun sıralanmış olduğunu görürsünüz.
alıntamak istediğimiz mesajlar aynı sayfadaysa çoklu alıntı olabiliyor ama farklı sayfadalarsa olmuyo diğer sayfaya geçince siliniyo :confused:

konu sahibi kim göremiyoruz, eski konularımızı bulamıyoruz.smilller yok ve daha bir sürü eksikler ben hiç sevmedim yeni siteyi:mad:

özel mesajları silemiyorum,bu sitede pro üyelerinde ayrıcalıkları kalkmış:eek:
androidden girdiğimde mesaj yazamıyorum

Cok igrenc olmus bu ne allah askina degistirin ben digerini cozene kadar atla karayi secmistim bunu cozmek icin ugrasmam asla hic girmemm daha iyi yani ..

Bende sevemedim önceden ne güzel anasayfadan konuları albümleri falan takip ederdim

sitenin görünümü yeni bi o güzel duruyor bide eskisi gibi beğeniler her yorumun altında duruyor.. onun dışında biraz katılıyorum diğer yorumlara

smiley'lerimmmm... gitmişler :( mesaj gelince linke tıklanmıyor :( veeeee, benim ilişki takvimim gözükmüyor :( başkalarınınkini görüyorum benimki gözükmüyor :( ve dee kilo takvimim... ağlarımmmmm :oops:

tüm günümü KK da geçirmek için canla başla ugraşan ben bugün taş çatlasın 1.5 2 saat filan burda durmuşumdur
hep bi hevesle geliyorum kesin düzelmiştir diye ama yokkk
ağlayamıyorum bilee:mad:

Sağ üstteki kullanıcı adınızın üstüne tıkladığınızda ayarlar açılıyor.
Solda hemen sıralanmış seçeneklerden gizliliğe girin.
Profil detaylarınızı görebilir, kimlik bilgilerinizi görebilir seçeneklerine tik koyup, kimlerin kişisel bilgilerinize ulaşabileceğini ayarlayabilirsiniz.

Bende hiç sevmedim siteye giresim gelmiyor hiç :( smileylerde hiç güzel değilll :(
Beslemeler yazısını görünce kahkahayı bastım bende :D :D
Hiçbir şeyi bulamıyorum albümler,üyeler eski görünüm çok güzeldi geri dön eski kk :/

Back