• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sitenin yeni hali

Benimde imzam silinmiş akıllı telefondan yapamam ancak kızımın laptopundan yapmam gerekecek laptop'u kullanmak eziyet sevmiyorum , uğraşacağız en az 1 saat sistemi çözmek içln

ben de sevmedim çok göz yorucu olmuş. eski hali sade ve kolay kullanılabilirdi . smileylere zaten içim yandı, artık yoklar :( tek sevdiğim tarafı renkli yazmanın kolaylığı. ama eski haline dönmesi için oylama yapılsa ben eski halini istiyorum.

bir de sayfa altında online üyeleri görüyoduk. şimdi yok. insan kendini yalnız hissediyor, sanki kimse yokmuş gibi:(

konuyu kaç kişi okuyor yok...pc de var mı bilmiyorum ama telde forum akışı yok...ve bu beni çpk üzdü...kaybolmuş gibiyim..kişinin açtığı konular yok ,albüm yok...bunlar dediğim gibi telden olanlar...pc den herşey normal mi biri beni aydınlatsıno_O

Kullanım kolay olmuş, alışınca baya hoşuma gitti. Mobil uygulamanın sıkıntıları da 1 hafta içinde çözülür diye tahmin ediyorum.
Özellikle koyu pembe ağırlıklıdan toz pembe ağırlıklıya geçiş forumun okunaklı olmasını sağlamış.
Keşke mesaj aralarındaki reklamlar olmasa, sağda solda olanlar yeterliydi :p

Beğenmeyenlerden +1

Girdiğim hiçbir sitede değişiklik sevmiyorum zaten:)
Başlıca şikayetlerim,siteye yabancılaştım,başka sitede gibiyim.
Yalnız hissetmek konusuna katılıyorum,kim var kim yok belli değil.
Klavyemde sorun olmadığı halde harf atlıyorum ve bugün çoğu kişinin eksik harf yazdığını gördüm.
Daha önce yorum yazdığım konuları net göremiyorum.
Beslemeler tabiri şaka gibi:)

bizler degisiklikleri pek cabuk kabullenemiyoruz maalesef. zamanla bu duzenede alisiriz..henuz yapim asamasinda oldugu icin belli seyler tam degil herhalde.

Back