benimde var fazlalıklarım ama ben biraz verdiğime inanıyorum sabah benimkidesana süprizim var diyor neymiş dediğimde paskül alacam sana diyor
yavaş yavaşmı verdin cnm.
belki adamın içine doğmuştur inşallah
geçen kayınpederde hiç bukonularda konuşmazdı torunum olursa adını mehmet can koycam demiş. kendi adı mehmet. kaynanam şok olmuş temiz kalplidir içine doğdu herhalde dedi.
tabi yaa ne kadar zor 10 kilo.. sıkı durun ben şubattan temmuza kadar 20 kg verdim.:lepi:
diyetlesositososito istendimi veriliyo şekerim.:içelim:
ben evlendigimde 64 kiloydum birden 82 kiloya çıktım 4-5 ayda sonra diyetisyene gittim ve kiloları verdi
5 ayda 20 kilo kız ayda 4 kilo verdin yani aayyy ben 10 kilo versem yeter yaaa nasıl yaptın rejimini
benimde var fazlalıklarım ama ben biraz verdiğime inanıyorum sabah benimkidesana süprizim var diyor neymiş dediğimde baskül alacam sana diyor
benimde öyle. sen devam et cnm iyi iradene sahip çıkmışsın. 13 kg da az değil.bi şu gebelik netleşsin yine dr. gidersin.evet canım yavaş yavaş vardim ama artık veremiyorum özek hastaneye diyetişyene gittim test yaptılar ve ona göre diyet uyguladılar
hatta hemen şimdi randevu alıyorum netten
kızlar bu arada bende son zamanlarda baş dönmesi ayın 23ünden beri karnım şiş ve cizgi var son bir haftadır halsizim ve çok uyuyorum iki gündür çabuk yoruluyorum ve 4-5 gündür devamlı rüya görüyorum hayırlısı artık
benimde öyle. sen devam et cnm iyi iradene sahip çıkmışsın. 13 kg da az değil.bi şu gebelik netleşsin yine dr. gidersin.
evde kafaya göre diyet yapmakla olmuyor cnm bencede git doktora
bende şimdi kendim yapmaya çalışacam baktım olmadı eylülde memlektte gideceğim kasımda düğün var incecik olurum artıkınnn eşim şok geçirsin istiyorum
eğer bebek olursa canım doğum sorası yine ayni diyetisyene gider ve zayıflarım
yapda çatlasın bi kocan şöyle incecik ol. benimki önceleri önemli değil kilo vermesende olur diyodu şimdi zayıfladıkca az kaldı karıcım birazdaha ver diyo:roflol::roflol: