kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet yhaa nickine bakmak aklıma gelmedi valla geçen gün sohbetimizde sen 92 yılında işe başladım demiştinde oradan matematik hesap yaptım yanlış hatırlamıyorum ama dimi 92 yılını
o kadarmı yaşlı gösteriyommsenağlamasenağlama
cnm senin neyin varr adet yeni bitmişti dimii
ayyyy ne eeeee kıs sen benden uyanık çıktın tamamen unuttum nıck.mi alsanaalsanasmilealsanaalsanasmileklava: uykum var ondandır
sagol pelincim sonra olmadı birkere ama çok az yani
cnmm valla pess nerden çıktı 92.:roflol::roflol: bu kadarmı yaşlandımm :dilcikar: 96 da başladım dimiştimm zaten yaşlılık kompleksindeyim kafamçokkarıştı
son adetin ne gündü cnm hemen hesaba başlayalım sengözlerimebaksanab
tatlımmm bende de unutkanlık başlamış baksana boşver bakımlı olduktan sonra yaşlanmak bize vız gelir tırıs gier hanımagammmkaydirigubbakcemile3
12 temmuz canım 29 günde bir oluyorum hiç gecikmem olmadı şidiye kadar
ayyyyyyyy inşallah canım yaaaaa bakalım ne olucak
kkııııııızzzzzzzzzzzz esraaaaaaaaaaaa sen kesin hamilesin anacım şu an hamileysen 3 hafta 1 günlük diyor eeeee yerleşme kanamasıda 3. haftada olduğuna göreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaayyyy hamilesin sen kesin
oyyy hanım ağa diyen ağzını yirimmm:icecream: kocamdan 4 yaş büyüğüm ama o benden yaşlı gösteriyo. ben giyim kuşam saç bakımıyla kendimi genç göstermeye çalışıyom
kkııııııızzzzzzzzzzzz esraaaaaaaaaaaa sen kesin hamilesin anacım şu an hamileysen 3 hafta 1 günlük diyor eeeee yerleşme kanamasıda 3. haftada olduğuna göreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaayyyy hamilesin sen kesin