Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

benimkide turistlere imreniyor iri yapılıyım anacım pko da olunca karnım şişiyor yoksa bişey yediğim yokki ama inat ettim o görecek
zaten cnm pko lular kilolu olur hormonları az çalıştığından. zor veriliyo. ama sen biyerden başla tabi görsün bakalım turistlermi güzel ceylinmi.

kızlar randevumu aldım yarın sabah saat 10 da canlarım kafaya koydum zayıflicam
hayırlı olsun hadi bakalım iradene sahip olabilcenmş
bozmak yok ama

genelde sıradan şeyler canım dünde eşim beni aldatıyordu adam işten geldi yanıma yatıyor ben uykuda onu yataga sokmuyormuşum ne oldu yine diye uyandırdı beni bende gerçek gibi tepki göşteriyorum ona

hıı ben hamileliğe yorduğuna göre başka bişimi gördün acaba didim.bunda bşi yok

canım onlar zayıf oldukları için daha seksi buluyormuş önce moralimi bozuyor sonra asena gibi kıvırıyo yok ben zayıflarsam onlardan daha güzel ve seksi olurmuşummm
eşim son zamanlarda asenaya özeniyor daaaa

sizler gibi çıtırlar varken bana genç olmak düşmez. 4 senedir yüksek tansiyon hastasııyım ilaç kullanıyom. bende yok yok herşey var.anacım ölmüşüm ağlıyanım yok-tatlicadiarzu-

o nasıl söz canımmm yediklerine dikkat ediyon bakk yüksek tansiyonda neymişşş senin gibi hanım agayı o mu yıkacak pehhh

canım ben çok nadır rüya görürüm hamilelerde çok rüya görürmüş ya ondan yani diger günler ne gördügümü hatırlamıyorum

kızlar irademe sahip olucam sizin desteklerinizle inşallah çünkü benim kociş sanki bana gıcıklığına yapar gibi hep zayıfla zayıfla der ne zaman rejime girsem gece geç saatlerde bişeyler yer banada gel hadi gel bi lokma ye karnın açtır senin ye bir lokma bişey olmaz der sinir eder beni hep böyle yapıyor yani bırak destek olmayı beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor o yüzden sizlerin desteklerini bekliyorum kızlar

vallaha şu çizgi benim kafama takıldı bana sanki sen hamilesin gibi geliyor canım başka belirti aradınmı kendinde?
kızlar randevumu aldım yarın sabah saat 10 da canlarım kafaya koydum zayıflicam
hadi bakalım hayırlısı olsun canım
sizler gibi çıtırlar varken bana genç olmak düşmez. 4 senedir yüksek tansiyon hastasııyım ilaç kullanıyom. bende yok yok herşey var.anacım ölmüşüm ağlıyanım yok-tatlicadiarzu-
kız yüksek tansiyon bendede var 4 senedir stres yapınca fırlıyor
canım onlar zayıf oldukları için daha seksi buluyormuş önce moralimi bozuyor sonra asena gibi kıvırıyo yok ben zayıflarsam onlardan daha güzel ve seksi olurmuşummm
eşim son zamanlarda asenaya özeniyor daaaa
aman takma kız ne kilolu kadınlar var sen gayet normalsin okadarda olacak yani
bende adet olamadım ya karnım şişti acayip göbek yaptım gerçe zaten göbekliydim galiba farlutal ve folik asit kilo yaptı bana eşim kızdırıyor bizimkilere baksanıza bu kız kilo aldı şişti diyor sonra ben yemiyorum kilo vereceğim gerek yok iyisin ben şaka yapıyorum diyor
ama bazende tv de rus mankenler falan çıkınca beni kızdırıyor eşim ne güzel hatunlara bak falan sonra hemen yüzünü bana çevirip sırıtıyor bozuldummu diye

tabiki canımmm her zaman destek olacağızz
ayyy ben çok duygulandımm yha facebookta bir bebeğin yarım kalan mektubu diye yazı okudum isterseniz sizlerlede paylaşayım ama sonunda kürtaj oluyordu kadın :sinifsinif::2:

canım aktarlardab beşi biryerde diye çay var onu dene ben içtim hala var ama 3 aydır bıraktım bebek olurda zarar görür diye

o nasıl söz canımmm yediklerine dikkat ediyon bakk yüksek tansiyonda neymişşş senin gibi hanım agayı o mu yıkacak pehhh
heyyyddd beeeeeee çekilin ben geliyom.saol cnm benimma.s.

canım ben çok nadır rüya görürüm hamilelerde çok rüya görürmüş ya ondan yani diger günler ne gördügümü hatırlamıyorum
alakası yok cnm hamileler yiyecek ve bebek görürmüş. bende öyle duydum kardeşim hamileyken demişti teyze kızıda aynını dedi. bende öyle yemek yada bebek görmüştüm.
hatta ben bebeğim düşmeden önce açık bebek mezarı gördüm yanındada babm ölmüş o vardı ve oğlan çocuğu vardı. kısa zaman sonra bebeğim ölü doğdu. rüyalar böle olur cnm

Bir bebeğin yarım kalan mektubu...
‎5 ekim: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu ...henüz annem ve babam bilmiyor.

Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. Bir kız olacağım ve baharda çiçekl...eri seveceğim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil. Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz olacağım.

23 Ekim: Hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı. Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokunduğu yerler dudağım damağım oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerde tebessümler açacak, güleceğim. Dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyeceğim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konuşacağım. Sana güleceğim. Kimilerine göre hâlâ daha var değilmişim, Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya, Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle değil mi anneciğim? Ah bir konuşabilsem!

27 Ekim: Bugün pek mutluyum. İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracağım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?

2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim. Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasım: Ah evet, Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman Allah'ım parmaklarım da çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım. Belki de güzel bir şiir yazacağım. Anneciğim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.

20 Kasım: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada olduğumu öğrendi.. Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmış. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun anneciğim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacağım,

25 Kasım: Artık babam da burada olduğumu biliyor. Fakat henüz kız olduğumun farkında değiller. Onlara sürpriz yapacağım..

10 Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanağım var, Anneme benziyorum galiba,

13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun. Yine de mutluyum. Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış.. Onu çok merak ediyorum.. Anneciğim, babacığım sizin yüzünüzü de göreceğim. Tanışacağız,. Mutlu olacağız. Gülüşeceğiz..

24 Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Anneciğim, senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı, Hiç duymadığım bir şey bu, Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka, Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi?

28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne, Anne, Anneciğim, Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap, Anne, Kolumu çekiyorlar anne, Canım yanıyor anne... Anne, Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne, Anne kalbimi parçalıyorlar, Anneciğim, Anne, Anne, An,,

Ah! Kürtajınız tamamlandı hanımefendi. Geçmiş olsun !..

kıslarrr yorumlarını bekliyorummm

canım aktarlardab beşi biryerde diye çay var onu dene ben içtim hala var ama 3 aydır bıraktım bebek olurda zarar görür diye

canım onu ben 2 sene önce içtim ama hiç faydası olmadı ne yaparsan yap aslında boğazını kesmeden olmuyor yaaaa ozman korunuyordum bende bi şey olmaz diye içiyordum ama şimdi içmem sakıncalı olabilir zaten mate yaprağı yeşil çay biberiye falan vardı yanlış hatırlamıyorsam zararlı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…