Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm rüyanda ne görüyon
ben zaten doğumdada diyet yapmamlazım dr. kontrolünde ee yaşlıyımya tansiyon var bende yükseliyo.. mecbur diyetisyene gidicem
zaten cnm pko lular kilolu olur hormonları az çalıştığından. zor veriliyo. ama sen biyerden başla tabi görsün bakalım turistlermi güzel ceylinmi.benimkide turistlere imreniyor iri yapılıyım anacım pko da olunca karnım şişiyor yoksa bişey yediğim yokki ama inat ettim o görecek
hayırlı olsun hadi bakalım iradene sahip olabilcenmşkızlar randevumu aldım yarın sabah saat 10 da canlarım kafaya koydum zayıflicam
genelde sıradan şeyler canım dünde eşim beni aldatıyordu adam işten geldi yanıma yatıyor ben uykuda onu yataga sokmuyormuşum ne oldu yine diye uyandırdı beni bende gerçek gibi tepki göşteriyorum ona
kızlar randevumu aldım yarın sabah saat 10 da canlarım kafaya koydum zayıflicam
ne yaşlısı canım yaa daha çok gençsin
sizler gibi çıtırlar varken bana genç olmak düşmez. 4 senedir yüksek tansiyon hastasııyım ilaç kullanıyom. bende yok yok herşey var.anacım ölmüşüm ağlıyanım yok-tatlicadiarzu-
zaten cnm pko lular kilolu olur hormonları az çalıştığından. zor veriliyo. ama sen biyerden başla tabi görsün bakalım turistlermi güzel ceylinmi.
hayırlı olsun hadi bakalım iradene sahip olabilcenmş
bozmak yok ama
hıı ben hamileliğe yorduğuna göre başka bişimi gördün acaba didim.bunda bşi yok
vallaha şu çizgi benim kafama takıldı bana sanki sen hamilesin gibi geliyor canım başka belirti aradınmı kendinde?kızlar bu arada bende son zamanlarda baş dönmesi ayın 23ünden beri karnım şiş ve cizgi var son bir haftadır halsizim ve çok uyuyorum iki gündür çabuk yoruluyorum ve 4-5 gündür devamlı rüya görüyorum hayırlısı artık
hadi bakalım hayırlısı olsun canımkızlar randevumu aldım yarın sabah saat 10 da canlarım kafaya koydum zayıflicam
kız yüksek tansiyon bendede var 4 senedir stres yapınca fırlıyorsizler gibi çıtırlar varken bana genç olmak düşmez. 4 senedir yüksek tansiyon hastasııyım ilaç kullanıyom. bende yok yok herşey var.anacım ölmüşüm ağlıyanım yok-tatlicadiarzu-
aman takma kız ne kilolu kadınlar var sen gayet normalsin okadarda olacak yanicanım onlar zayıf oldukları için daha seksi buluyormuş önce moralimi bozuyor sonra asena gibi kıvırıyo yok ben zayıflarsam onlardan daha güzel ve seksi olurmuşummm
eşim son zamanlarda asenaya özeniyor daaaa
kızlar irademe sahip olucam sizin desteklerinizle inşallah çünkü benim kociş sanki bana gıcıklığına yapar gibi hep zayıfla zayıfla der ne zaman rejime girsem gece geç saatlerde bişeyler yer banada gel hadi gel bi lokma ye karnın açtır senin ye bir lokma bişey olmaz der sinir eder beni hep böyle yapıyor yani bırak destek olmayı beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor o yüzden sizlerin desteklerini bekliyorum kızlar
heyyyddd beeeeeee çekilin ben geliyom.saol cnm benimma.s.o nasıl söz canımmm yediklerine dikkat ediyon bakk yüksek tansiyonda neymişşş senin gibi hanım agayı o mu yıkacak pehhh
alakası yok cnm hamileler yiyecek ve bebek görürmüş. bende öyle duydum kardeşim hamileyken demişti teyze kızıda aynını dedi. bende öyle yemek yada bebek görmüştüm.canım ben çok nadır rüya görürüm hamilelerde çok rüya görürmüş ya ondan yani diger günler ne gördügümü hatırlamıyorum
en yaşlınız benmiyim şincik.. :1no2:
canım aktarlardab beşi biryerde diye çay var onu dene ben içtim hala var ama 3 aydır bıraktım bebek olurda zarar görür diye