Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

oyyy hanım ağa diyen ağzını yirimmm:icecream: kocamdan 4 yaş büyüğüm ama o benden yaşlı gösteriyo. ben giyim kuşam saç bakımıyla kendimi genç göstermeye çalışıyom

kıss koçişime kalmadı kıssss bende severim kendime bakmayı ama işin yoğunluğundan bu aralar iyice paspal oldum ve ben tek parça elbiseleri seviyorum eşim ise boddy pantalobn seviyor kırmamak için alıyorum ne yapayım yaz günü alttan hava alsın dimi ama şekerimmm

ayy canım bir alemsin hiç gülecegim yoktu:jeyyar:

kaydirigubbakcemile2 hadı bakalım inşallah yaa bizde senin arkandan geliriz inşallahh:dance:

konuşamadık seninle ne yedin bakalım yemekte dün kü gibi bana meyve ye diyip bisküvi mi yedin yoksa lmaz: dün eşime diyorum ki 20 kilo fazlam varmış oda yok canım bir 10 kilo versen yeter demez mi kaydirigubbakcemile3 insan sen böyle iyisin falan der yani iyice moralimi bozdu

arada onunda gönlüne göre giymek lazım.havalandır tabii lazım oluyo bebek için:kedi:
brrndr spor giyinmeyi severim ama işe başlayalı etek flnda giyom.

oldu canım18-20-22-24-26-01 günleri oldu

hayırlısı olur inşallah cnm artık sen çalışmışsın gersi allahdan inşallah olumlu olur bizde seviniriz.

açık sözlü ne güzel onun gözünde 10 kg luk fazlan var. veriver sende adamımı kırcan ayol.

canım ben kışın eğitmenlik yaptığım için her zaman spor giyiniyorum yazın bari değişiklik lazımmm özel bi yere giderken giydiğimde rahat edemiyorum yoksa alışkın olunca eşofmanlarazemuszemuszemuszemuszemuszemus

kız benimkide sanki zayıf gibi bana zayıfla diyor ama ben çok kilo verdim 1.5 senede tam 13 kilo verdim

geçen gün eşim bana inşallah bu sene oruç tutamazsın dedi niye diye sordum eee bebek olursa oruç tutamazsın diyor bana

ay canım aşk olsun olurmu öyle şey tam sayfalar çabuk atlarken yazdım ben
zaten şirketteyim her dakka yazamıyorum

tmm ozaman cnm bende cvp yazdım okudun herhalde. kolay gelsin sana.
bende ekrana bakmakdan biri bişi yazcak diye uyuyup kalcam oturduğum yerde.

benimde var fazlalıklarım ama ben biraz verdiğime inanıyorum sabah benimkidesana süprizim var diyor neymiş dediğimde baskül alacam sana diyor

Son düzenleme:
kız benimkide sanki zayıf gibi bana zayıfla diyor ama ben çok kilo verdim 1.5 senede tam 13 kilo verdim

yavaş yavaşmı verdin cnm.

geçen gün eşim bana inşallah bu sene oruç tutamazsın dedi niye diye sordum eee bebek olursa oruç tutamazsın diyor bana
belki adamın içine doğmuştur inşallah
geçen kayınpederde hiç bukonularda konuşmazdı torunum olursa adını mehmet can koycam demiş. kendi adı mehmet. kaynanam şok olmuş temiz kalplidir içine doğdu herhalde dedi.

aaayy koskoca 10 kilo bu ayol 1-2 kilo değilki veriyim nasıl veririm ben 10 kilo yu

tabi yaa ne kadar zor 10 kilo.. sıkı durun ben şubattan temmuza kadar 20 kg verdim.:lepi:
diyetlesositososito istendimi veriliyo şekerim.:içelim:

dün başladım rejime ama pek umudum yok çünkü yakında körkütük hasta olurum bırakırım yine 1-2 kilo alırım bıraktım diye hep böyle oluyor çünkü benim bağışıklık sistemim çöküyor direk yani bana başka bişey lazım hap çay falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…