oyyy hanım ağa diyen ağzını yirimmm:icecream: kocamdan 4 yaş büyüğüm ama o benden yaşlı gösteriyo. ben giyim kuşam saç bakımıyla kendimi genç göstermeye çalışıyom
20 temmuz-26 temmuz çalışma olduysa inşşşşşşş bebek gelebilir.
kıss koçişime kalmadı kıssss bende severim kendime bakmayı ama işin yoğunluğundan bu aralar iyice paspal oldum ve ben tek parça elbiseleri seviyorum eşim ise boddy pantalobn seviyor kırmamak için alıyorum ne yapayım yaz günü alttan hava alsın dimi ama şekerimmm
kaydirigubbakcemile2 hadı bakalım inşallah yaa bizde senin arkandan geliriz inşallahh:dance:
kıss koçişime kalmadı kıssss bende severim kendime bakmayı ama işin yoğunluğundan bu aralar iyice paspal oldum ve ben tek parça elbiseleri seviyorum eşim ise boddy pantalobn seviyor kırmamak için alıyorum ne yapayım yaz günü alttan hava alsın dimi ama şekerimmm
oldu canım18-20-22-24-26-01 günleri oldu
konuşamadık seninle ne yedin bakalım yemekte dün kü gibi bana meyve ye diyip bisküvi mi yedin yoksalmaz: dün eşime diyorum ki 20 kilo fazlam varmış oda yok canım bir 10 kilo versen yeter demez mi kaydirigubbakcemile3 insan sen böyle iyisin falan der yani iyice moralimi bozdu
mehtapcımm naberr hiç konuşamadık yorum yapmıyorsun bana küsmüyüz cnm
arada onunda gönlüne göre giymek lazım.havalandır tabii lazım oluyo bebek için:kedi:
brrndr spor giyinmeyi severim ama işe başlayalı etek flnda giyom.
hayırlısı olur inşallah cnm artık sen çalışmışsın gersi allahdan inşallah olumlu olur bizde seviniriz.
konuşamadık seninle ne yedin bakalım yemekte dün kü gibi bana meyve ye diyip bisküvi mi yedin yoksalmaz: dün eşime diyorum ki 20 kilo fazlam varmış oda yok canım bir 10 kilo versen yeter demez mi kaydirigubbakcemile3 insan sen böyle iyisin falan der yani iyice moralimi bozdu
arada onunda gönlüne göre giymek lazım.havalandır tabii lazım oluyo bebek için:kedi:
brrndr spor giyinmeyi severim ama işe başlayalı etek flnda giyom.
hayırlısı olur inşallah cnm artık sen çalışmışsın gersi allahdan inşallah olumlu olur bizde seviniriz.
açık sözlü ne güzel onun gözünde 10 kg luk fazlan var. veriver sende adamımı kırcan ayol.
ay canım aşk olsun olurmu öyle şey tam sayfalar çabuk atlarken yazdım ben
zaten şirketteyim her dakka yazamıyorum
kız benimkide sanki zayıf gibi bana zayıfla diyor ama ben çok kilo verdim 1.5 senede tam 13 kilo verdim
geçen gün eşim bana inşallah bu sene oruç tutamazsın dedi niye diye sordum eee bebek olursa oruç tutamazsın diyor bana
kız benimkide sanki zayıf gibi bana zayıfla diyor ama ben çok kilo verdim 1.5 senede tam 13 kilo verdim
belki adamın içine doğmuştur inşallahgeçen gün eşim bana inşallah bu sene oruç tutamazsın dedi niye diye sordum eee bebek olursa oruç tutamazsın diyor bana
aaayy koskoca 10 kilo bu ayol 1-2 kilo değilki veriyim nasıl veririm ben 10 kilo yu