Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım aktarlardab beşi biryerde diye çay var onu dene ben içtim hala var ama 3 aydır bıraktım bebek olurda zarar görür diye

o çayı ben kaç yıl önce içtim önce kilo verdiriyo sonra geri aldırıyo bırakınca. hiçç tavsiye etmem. en güzeli dr. kontrolünde düzenli az yiyerek verilen kilodur. esra cım sana karşı çıkıyo gibi oldum özür dilerim

aaayyy çok üzüldüm yaaaa benim bebişimde kürtajla alındı ama onun kalbi durmuştu senağlamasenağlama biliyormusunuz hala düşünüyorum ya kalbi durmadıysa ya biz duyamadıysak kalp atışlarını ama doktorum emin olmadan böyle bir işlem yapamam demişti biz yinede başka bir doktora daha gittik belki duyarız diye ama duyamadık senağlama

yok canım ne demek herkeste işe yaramaya bilir bana pskolejık olarak yardımcı oldu daha çoook

çok kötü oldumyaa biz bebek olsun diye dualar ederken işde böyle aldırıyolar acımasızca. benimde düşen oğlandı düşmeden 2 saat önce usg de gördüm kalbi atıyodu ama o kadar hareketli çocuk hiç kıpırdamadan sırt üstü yatıyodu. sanki can çekişiyodu. hiç o son gördüğüm aklımdan çıkmaz. gözümün önünden gitmez.
ayy ağlattınız beni yaff...

hoşgeldiniz kıslarrr
yazıyı okuyunca çok etkilendimmm madem bebiş istemiyorsunuz korunun yda olmuş meleğiniz gelmiş işte devam edin ne olacak kii

kıslar siz yazımı okuyun benim az işim var geliyorum hemen

ayyy çok tüyler ürpertici ya bende anlam çıkartmaya uğraşıyorum yazının başını okurken kalbi duruyorda öyle alınıyor sandım ama bi sorun yoktu demekki kadın istememiş biz okadar uğraşıyoruz olmuyor bu hiç adil değil

GÜL sende üzdün şimdi beni kaç haftalıktı senin bebişin düştüğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…