vallaha şu çizgi benim kafama takıldı bana sanki sen hamilesin gibi geliyor canım başka belirti aradınmı kendinde?
canım bende baktım netten kim diyor bende hamile oldugumu öyle anladım diyor kimide degildir diyor anlamadım anlican
canım aktarlardab beşi biryerde diye çay var onu dene ben içtim hala var ama 3 aydır bıraktım bebek olurda zarar görür diye
kaç yaşındasın canım burdaki kızların büyük çoğunluğu 22 yaşında bende kendimi yaşlı hissediyorum onların yanında
?
canım bende baktım netten kim diyor bende hamile oldugumu öyle anladım diyor kimide degildir diyor anlamadım anlican
bence takılmayın çizgiye bende adet zamanı görürüm hep çizgiyi hemen hamile sanırdım kendimi.
leyuze hoşşşgeldinnn canım
o çayı ben kaç yıl önce içtim önce kilo verdiriyo sonra geri aldırıyo bırakınca. hiçç tavsiye etmem. en güzeli dr. kontrolünde düzenli az yiyerek verilen kilodur. esra cım sana karşı çıkıyo gibi oldum özür dilerim
33 senağlamasenağlama yaşındayım cnm senn
bence takılmayın çizgiye bende adet zamanı görürüm hep çizgiyi hemen hamile sanırdım kendimi.
bende eşkiden yoktu canım bir haftadır çıktı
bende eşkiden yoktu canım bir haftadır çıktı
bu çizgi nerde kızlar ben anlamadım
bu çizgi nerde kızlar ben anlamadım
tam göbek deligi altından başlayıp aşagıya doğru uzanıyor açık kahve renginde
kıslar siz yazımı okuyun benim az işim var geliyorum hemen
çok kötü oldumyaa biz bebek olsun diye dualar ederken işde böyle aldırıyolar acımasızca. benimde düşen oğlandı düşmeden 2 saat önce usg de gördüm kalbi atıyodu ama o kadar hareketli çocuk hiç kıpırdamadan sırt üstü yatıyodu. sanki can çekişiyodu. hiç o son gördüğüm aklımdan çıkmaz. gözümün önünden gitmez.
ayy ağlattınız beni yaff...