Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aaaa inanmam ben de binevlerde oturuyorum binevler cerginin alt sokakındaaaa

hadi canımmmmmmmmm kız benim annemlerde o cergiden az yukarda oto yıkama varya onun hemen arkasında oturuyodu şimdi karataşa taşındılar ama hala ordaki evimiz duruyo kirada aynı sokak ta yani anaaaaaa

şimdi bişi dicem inanmıcan

aynı otoyıkamamı bilmem ama benim altımda da otoyıkama var

bu arada yemeğe giden aplalarımdn birer tabak alsam akşama bi tencere yemeğim olur mu

şimdi bişi dicem inanmıcan

aynı otoyıkamamı bilmem ama benim altımda da otoyıkama var

bu arada yemeğe giden aplalarımdn birer tabak alsam akşama bi tencere yemeğim olur mu

bunun üstünde ev yok kız nasıl anlatıym cerginin sırasında oliye giderken cadde üzerinde oto yıkama varya onun arka sokağı bizimkilerin ki

dscikim ii diyelim ii olsun.aksama ne yiceez...bende yemek derdindeyim.sefil gariban öğrenci kardeşim gelecek yemeğe...ne yapsam ne yapsam..

dscikim ii diyelim ii olsun.aksama ne yiceez...bende yemek derdindeyim.sefil gariban öğrenci kardeşim gelecek yemeğe...ne yapsam ne yapsam..

böle karnıbaharlı bezelyeli havuçlu patatesli yemek yaptım ben bide pilav bu akşamda gidip yarın için yemek yapıcam inşallah. aklına bişey gelmiyomu

evt bebiş gitti 17temmuzda kürtajla alındı... zaten sorunlu bi gebelikti benimkisi

aslında haziran ayında ailem geldi aydından onlar gelcek die ben bi güzel temzlik yap... ertesi günü göğüslerim nasıl acıo anlatamam doktora gittim doktor baktı dedi bişi görünmüo bi kan tahlili alalımdedi sonuc şaka gibiydi hiç unutmuyorum 1234... sonrasında üstüne bi kaç kez kanamam falan oldu gece acillere gittik sancıdan dayanamadığımda... sonra bebiş 6 haftalıkken kese yok dediler 8.haftada kalbi atmıyor dediler 10haftada kalbi attı bu sefer gelişmiyor dediler 12.haftada kontrole gittim ki ... ultrasonun sesini açtı doktor tık yok o gün eşimle ilk kez gitmiştik ben de diyorum ki bak şimdi kalbinin atışına... sonra SANKO hastanesini bilirsin tatlım belki orada büyük ultrason vardı oraya gittim üzülme dediler sonrasında zaten 3 gün sonra kürtajla alındı bebiş bebek keseden ayrılmış belliydi ultrasonda bayağı bi...kötü oldum uzun zaman toplayamadım kendimi hatta çabuk unutayım die işe de hemen başladım ama bazen aklıma geliyor da çıldıracak gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…