Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım en son geçen ay böğürtlen kökü kaynatıp içtim herhalde fayda ettiki 39 gün arayla adet oldum nerdeee önceden 90 gün peşinden 60 gün beklemiştim :KK5:
herhalde düzene giriyor artık beklemedeyim şidilik ateş ölçme yöntemi uyguluyorum ve ovulsayon testi almayı planlıyorum

ovulasyon testini nerden kaça alıyosunuz acaba

hb kızlar

kendimi tanıtayım :KK3: aydınlıyım gaziantepe gelin geldim 2 yıllık evliyim temmuz ayında genetik bozulmadan dolayı bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim ve şimdi tekrar bebiş yolunu gözlüyorum

gıda mühendisiyim gaziantepte yerel bir markette çalışıyorum ööle işte :KK42:

hb kızlar

kendimi tanıtayım :KK3: aydınlıyım gaziantepe gelin geldim 2 yıllık evliyim temmuz ayında genetik bozulmadan dolayı bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim ve şimdi tekrar bebiş yolunu gözlüyorum

tedaviye devam ediyosundur herhalde inşallah senmde bebişine kavuşursun kısa zamanda

tedavi anlamında doktorum pek bişi vermedi sadece folik plus ve coraspirin kullanıyorum günlük onun dışında hamile kaldığını farkettiğin gün gel iğne olacaksın hergün dedi

teşekkür ederim Rabbim herkesin gönlüne göre bebişini kucağına versin inş

ferdaaa seni endişelendirmek istemeediiim.benimkii testlere acılıyetımız yok bı dahakı geldıgınde ısterız demıstı.ff ccok gamsız benım bu doktorum.senınkı onden ıstedı demekkı..merak etme hııc.emın ol hıc bı doktor bu dusundugun gıbı senı endıselendırmemek ıcın soylememezlık etmez..hepsı en ufak bı ıhtımalde olsa en kotusunu soyluyorlar zaten..persembe dedıyse az sabret git bakalım gununde..ondan sonra araya eepeey zaman gırecek .gitmene kadaar ölüyorsun merakten

hb kızlar

canım inşallah rabbim en yakın zamanda göbişini bebekle doldurur tatlım

evet ya benimde kafam buna takıldı aslında. geçen hafta baktı kalp atımını gördü. 10 gün sonra gel testlerini yapalım dedi ne testiyse anlamadım size böyle şeyler oldumu. hatta kardeşimde yanımdaydı abla neden çagırdı ki tekrar dedi. bende anlamadım dedim içime o zaman kurt düşürdü ben diyorum acaba kalp atışını görmedide gördüm dedi ama 10 gün verdi bana 10 gün içinde kalp atımı hala yoksa diye gerekli şeylerimi yapacak. kafam karıştı.

tatlım senin kan gurubun kızamık ve diğer mikroplara karşı bağışıklığın varmı diye tahlil yaptıracak normal yani zatne hamileliğin ilk 3 ayında 15 günde bir kontrole çağırıyo doktorlar

sistemli markette çalışıyom

memleketin güzel bacım da ne bilim izmirde okudum ordan direkt buraya gelince bi garip oluo :26:

kızlar ben gidiyom yemek yapmam lazım herkeze bol bebişli günler dil,iyorum şöyle üçer üçer inşalah öptüm hepinizi

X