neyse kızlar ben kaçıyorum a.e.o
iyi akşamlar herkeseeeeeee
bu konuyu hiç açmıyım diyordum ama ben berbat kilo aldım bence kaç kilo aldın diye sormayınIlk bebeğimde 14 kilo ile tamamlamıştım ama bunda uçtum, tabi bu kilo ile uçulurmu bilmiyorum
kolay gelsiin ebrarım..gün olur devran doner sıra sanada gelir.üzülme hiiç..
Dscim su iç su bastırır mideni
Ziii hosgeldın kız nasılsın..gülden haber alamadık yaaa..aa didem sen konustun mu bugun hiic gülle..
Huysuzcum hosgeldiin.nasılsıın..amaaan kılo derdii herkesde var yaaw.napalım katlanacazz..
benimkinin yanında adı bile olmazhe heeee 4 ayda 6 kg aldım bacımmm naberrrrrrrrrrrrr
hoşbuldum kuşlarım:) öpüyorum sizleri didem delisi buldunmu istediğinden? Kepeklim sen nasılsın varmı aşerdiğin bişi:)
benimkinin yanında adı bile olmaz
iletini görmemişim arkadaşım hoşbulduk tşkler. ben de öyle diyorum tek sağlığımız ve bebişimizin sağlığı yerinde olsun da veririz sonra.kolay gelsiin ebrarım..gün olur devran doner sıra sanada gelir.üzülme hiiç..
dscim su iç su bastırır mideni
ziii hosgeldın kız nasılsın..gülden haber alamadık yaaa..aa didem sen konustun mu bugun hiic gülle..
huysuzcum hosgeldiin.nasılsıın..amaaan kılo derdii herkesde var yaaw.napalım katlanacazz..
ayyyy evet, kendini rahatlatabilirsinvallamıııııııııııııııııııı
şimdilik sakinim ziii henuz bişey istemedim du bakalım napıcaz. Merakla beklıyorum..
Kız dıdem gülle konusttuun bugun ???
hoşgeldin tatlım öncelikle allahım hayırlısını versin
şimdiden idrar testi yapsan çıkmaz gününü beklemen lazım şişlik adet belirtisi tatlım bence ama yinede hakkına hayırlısı
ayyyy evet, kendini rahatlatabilirsin
hanımlar ben geldiiim herkeze hayırlı günler diliyorumm günaydında diyorummmm