Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kolay gelsiin ebrarım..gün olur devran doner sıra sanada gelir.üzülme hiiç..

dscim su iç su bastırır mideni

ziii hosgeldın kız nasılsın..gülden haber alamadık yaaa..aa didem sen konustun mu bugun hiic gülle..

huysuzcum hosgeldiin.nasılsıın..amaaan kılo derdii herkesde var yaaw.napalım katlanacazz..

Hoşbuldum kuşlarım:) Öpüyorum sizleri didem delisi buldunmu istediğinden? Kepeklim sen nasılsın varmı aşerdiğin bişi:)

içiyom kız olmuyoooooooooooo

şimdilik sakinim ziii henuz bişey istemedim du bakalım napıcaz. merakla beklıyorum..

kız dıdem gülle konusttuun bugun ???

iletini görmemişim arkadaşım hoşbulduk tşkler. ben de öyle diyorum tek sağlığımız ve bebişimizin sağlığı yerinde olsun da veririz sonra.

hoşgeldin tatlım öncelikle allahım hayırlısını versin
şimdiden idrar testi yapsan çıkmaz gününü beklemen lazım şişlik adet belirtisi tatlım bence ama yinede hakkına hayırlısı

Hoşbuldum canım :)
mecburen bekliycem üff..çatlıycam meraktan..
cvp döndüğün için teşekkür ederim :)

allahtan test sonuçlarım iyi çıktı, şekerim iyiymiş. bi de kanım düşük çıksaydı çok üzülürdüm çünkü ilkinde çok çektim ondan, vurulduğum iğnelerin morlukları yeni geçti daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…