Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

seni görmemek mümkün müü süngerciiim..
kızın napıoo sıktıralım yanaklarını..

esracım canım sen nasılsın.ne zaman gıdeceksın doktora bıdaa..

şişmanlaaaar napıosunuz..

aşk sarhoşu olmak istiyor dscopur sunger esraersoy evhan kmehtap zeliha1308 ebrar63 PrensesinUykusu
herkeeşş iimii.
ben iyiyim ama heyecanlıyım canım perşembe tekrar bebiş görmeye gidicem kalbi atıyordur hala dime içim içimi yiyor. nasıl anlıcam aklbi atıyormu atmıyormu diye meraktan kudurdum ama şimdi mi gitsem doktora ne dersin kepeklim canım sen nasılsın

selam kızlar siteye üye olalı uzun zaman oluyor ama forumun takibini yaklaşık 1 haftadır yapıyorum.

bende yeni sayılırım yani bi selam vermek istedim

o nasıl bi lorku ya allah korusun kalbi atıyodur tabii niye öyle bi korkun var ki

ferda kuzum bu kadar streslenme ..inşallah Allahım ikinizede saglık sıhhat versin.hiç aklına kotu bırsey getırme..persembe neden gıdecektın doktora..normalde ben kalp atısını gordukten sonra doktor 4 hafta sonra gel demıstı. senı bır daha mı cagırdı.

o nasıl bi lorku ya allah korusun kalbi atıyodur tabii niye öyle bi korkun var ki

ilk yavrumun kalbi durduya canım işte o yüzden korkuyorum. allahım bu korkuları kimseye yaşatmasın. tüm bekleyenler bende dahil yavrulkarımızı sag selamet alalım kucaklarımıza. aaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar siteye üye olalı uzun zaman oluyor ama forumun takibini yaklaşık 1 haftadır yapıyorum.

bende yeni sayılırım yani bi selam vermek istedim
hoş geldin tatlım aramıza nasılsın kendinden bahset canım istersen biraz tanıyalım seni

canım bi kere olan herzaman olmak zorunda değil unutma allah yaşatmasın inşallah dua et allah uzun ömürlüsünü nasip etmiş olsun bana da bi çocuuuuuuukkkkk mümkünse takma okadar olan olmayan herşeyde var bi hayır

canım kötü düşünme rabbimin izniyle görürsün ve duyarsın inş. bebeğini ve kalbinin atışlarını benimde ilki düşmüştü bunda çok korkmuştum ama rabbim sayesinde hamdolsun bak güzel gidiyor herşey iyi düşün iyi olsun canım

evet ya benimde kafam buna takıldı aslında. geçen hafta baktı kalp atımını gördü. 10 gün sonra gel testlerini yapalım dedi ne testiyse anlamadım size böyle şeyler oldumu. hatta kardeşimde yanımdaydı abla neden çagırdı ki tekrar dedi. bende anlamadım dedim içime o zaman kurt düşürdü ben diyorum acaba kalp atışını görmedide gördüm dedi ama 10 gün verdi bana 10 gün içinde kalp atımı hala yoksa diye gerekli şeylerimi yapacak. kafam karıştı.

allah bebek bekleyen herkezi korusun saklasın yarabbim inşallah korktuğunuza uğratmasın

mettapciim.ben taa bayramdan once gormustum bebişimii kıza benzıyor demıstı..bu cumartesı tekrar gıdecem bakalım kısmet yıne gorurum ınsallah.sen nassın ota devammı..

canım en son geçen ay böğürtlen kökü kaynatıp içtim herhalde fayda ettiki 39 gün arayla adet oldum nerdeee önceden 90 gün peşinden 60 gün beklemiştim
herhalde düzene giriyor artık beklemedeyim şidilik ateş ölçme yöntemi uyguluyorum ve ovulsayon testi almayı planlıyorum

gördüğünde kaç haftalık demişti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…