evt bebiş gitti 17temmuzda kürtajla alındı... Zaten sorunlu bi gebelikti benimkisi
aslında haziran ayında ailem geldi aydından onlar gelcek die ben bi güzel temzlik yap...Ertesi günü göğüslerim nasıl acıo anlatamam doktora gittim doktor baktı dedi bişi görünmüo bi kan tahlili alalımdedi sonuc şaka gibiydi hiç unutmuyorum 1234... Sonrasında üstüne bi kaç kez kanamam falan oldu gece acillere gittik sancıdan dayanamadığımda... Sonra bebiş 6 haftalıkken kese yok dediler 8.haftada kalbi atmıyor dediler 10haftada kalbi attı bu sefer gelişmiyor dediler 12.haftada kontrole gittim ki ... Ultrasonun sesini açtı doktor tık yok o gün eşimle ilk kez gitmiştik ben de diyorum ki bak şimdi kalbinin atışına... Sonra sanko hastanesini bilirsin tatlım belki orada büyük ultrason vardı oraya gittim üzülme dediler sonrasında zaten 3 gün sonra kürtajla alındı bebiş Bebek keseden ayrılmış belliydi ultrasonda bayağı bi...kötü oldum uzun zaman toplayamadım kendimi hatta çabuk unutayım die işe de hemen başladım ama bazen aklıma geliyor da çıldıracak gibi oluyorum
merhaba arkadaşlar nihayet aylar sonra yeniden girebildim nasılsın
merhaba arkadaşlar nihayet aylar sonra yeniden girebildim nasılsın
teşekkür ederim arkadaşlar, ben de iyiyim çok şükür. evet rabbim bi tane daha erkek evlat nasip etti bize. hayırlı bi evlat olur inşallah. ya sizler?
hayırlısı canım. her yönden sağlıklı doğsunlar yeter, rabbim kız-erkek hayırlısını versin hepimizeayyyyyy ALLAH bağışlasın tatlım benimde %99 kız dedi dr bakalım hayırlısı inşallah
bugün temizlendim canımcım bugünden itibaren başlıcam tekrardan
teşekkür ederim arkadaşlar, ben de iyiyim çok şükür. evet rabbim bi tane daha erkek evlat nasip etti bize. hayırlı bi evlat olur inşallah. ya sizler?
başla tatlım başla inşallah en kısa zamanda alırız hamiş haberlerini
merhabalar,
10 aralık adet günüm..çok az kaldı aslında ama bana zaman geçmek bilmiyor.
şimdiden idrar testi yaptırsam belli olur mu sizce?
adet belirtilerinin hepsi var,birde dün kasıklarımın üstünde sağda ve sol tarafta şişlikler gördüm.sizce bu bir belirti olabilir mi?
sağ salim kucağına alırsın inş. arkadaşım, ne güzel gerçekten cimcime oluyorlarbi kızda bizden tatlım cimcimem geliyo benimde
sağ salim kucağına alırsın inş. arkadaşım, ne güzel gerçekten cimcime oluyorlar
bu konuyu hiç açmıyım diyordum ama ben berbat kilo aldım bence kaç kilo aldın diye sormayınsaat 1 de yemek yiyen ben yine acıktımmmmmmmmmmm açımm