Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

çok zor be tatlım allah yardımcın olsun Denemelere başladınmı tekrar

zipciim üzülme inşallah Allahım bir an once yenisini veriri sıkıntılarını unutturur..bu topikde ilki sıkıntılı olup şimdi ikinciyi bekleyen bi dolu hatun var.maşallah hepside dipcik gibi..
işallah seninde güzel haberlerini alırııız.

teşekkür ederim arkadaşlar, ben de iyiyim çok şükür. evet rabbim bi tane daha erkek evlat nasip etti bize. hayırlı bi evlat olur inşallah. ya sizler?

teşekkür ederim arkadaşlar, ben de iyiyim çok şükür. evet rabbim bi tane daha erkek evlat nasip etti bize. hayırlı bi evlat olur inşallah. ya sizler?

ayyyyyy ALLAH bağışlasın tatlım benimde %99 kız dedi dr bakalım hayırlısı inşallah

merhabalar,
10 aralık adet günüm..çok az kaldı aslında ama bana zaman geçmek bilmiyor.
şimdiden idrar testi yaptırsam belli olur mu sizce?
adet belirtilerinin hepsi var,birde dün kasıklarımın üstünde sağda ve sol tarafta şişlikler gördüm.sizce bu bir belirti olabilir mi?

hoşgeldin tatlım öncelikle allahım hayırlısını versin
şimdiden idrar testi yapsan çıkmaz gününü beklemen lazım şişlik adet belirtisi tatlım bence ama yinede hakkına hayırlısı

kızlar kusura bakmayın gelemedim bi türlü yanınıza şimdide çıkıyorum akşam misafirlerim var yemeğe
daha doğrusu görümcem sezaryen olcak diye kayınvalidem gitti
dolayısıyla kayınpeder bekar kaynım kayınvalidemlerde kalan torunları ve diğer kaynım bana kaldı kafayı yememek mümkün deil bakalım kaç gün böyle olcak

Kızlaaaaaaaaaaaar ben geldim çok yoğunum ancak kaçtım:) Var mı kimsede bi gelişme? Gül ne alemde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…