canım en son geçen ay böğürtlen kökü kaynatıp içtim herhalde fayda ettiki 39 gün arayla adet oldum nerdeee önceden 90 gün peşinden 60 gün beklemiştim
herhalde düzene giriyor artık beklemedeyim şidilik ateş ölçme yöntemi uyguluyorum ve ovulsayon testi almayı planlıyorum
Kızlar azcık işim var üfff bitmiyoki hiç bitiriym geliyom
hb kızlar
kendimi tanıtayımaydınlıyım gaziantepe gelin geldim 2 yıllık evliyim temmuz ayında genetik bozulmadan dolayı bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim ve şimdi tekrar bebiş yolunu gözlüyorum
gıda mühendisiyim gaziantepte yerel bir markette çalışıyorum ööle işte
antepli gelin gelmiş nerde hani nerde memlekteime gelin gitmiş aboooooooooooooooooooooo
hb kızlar
kendimi tanıtayımaydınlıyım gaziantepe gelin geldim 2 yıllık evliyim temmuz ayında genetik bozulmadan dolayı bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim ve şimdi tekrar bebiş yolunu gözlüyorum
gıda mühendisiyim gaziantepte yerel bir markette çalışıyorum ööle işte
evet ya benimde kafam buna takıldı aslında. geçen hafta baktı kalp atımını gördü. 10 gün sonra gel testlerini yapalım dedi ne testiyse anlamadım size böyle şeyler oldumu. hatta kardeşimde yanımdaydı abla neden çagırdı ki tekrar dedi. bende anlamadım dedim içime o zaman kurt düşürdü ben diyorum acaba kalp atışını görmedide gördüm dedi ama 10 gün verdi bana 10 gün içinde kalp atımı hala yoksa diye gerekli şeylerimi yapacak. kafam karıştı.
siz de anteplimisiniz
sistemli markette çalışıyom
memleketin güzel bacım da ne bilim izmirde okudum ordan direkt buraya gelince bi garip oluo :26:
kızlar ben gidiyom yemek yapmam lazım herkeze bol bebişli günler dil,iyorum şöyle üçer üçer inşalah öptüm hepinizi