höytttttttttttttttttt noluyooooooooooooooo
tatlım neden öyle diyorsun hepimiz birbirimize cevap vermeye çalışıyoruz
Ay ebrar alemşın kız ne yapım olursa olsun ne yapım hayırlısı canım olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız:89:
bende onu diyorum.. herkes bir şekilde gördükçe cevap vermeye çalışıyor.. bir çoğumuz şuan işyerinde fırsat buldukça yazıyor bizde evdeyiz ama bizde iş yapıyoruz.. ben iki çamaşır katlıyorum geliyorum iki satır yazıyorum. sayfalar o kadar çabuk ilerliyorki geriye bazen dönüp bakamıyoruz.. o yüzden alınganlığın bi anlamı yok. kimse cevap vermesede ben yinede yazıyorum demek istiyorum.. bir kişide cevap verse benim önemsendiğimi hissediyorumm. burada kimse benle konuşmuyor demenin bi anlamı asla yok işte...
slmmmmmmmmmmmm
mehtapcım naberrr fazla yazamıycm herkes iyi maşallah. bende iyimm yorgunum sadece. siz yazın ben okuyom bugü sadece öptüm
# ecem_82
# dscopur+
# ebrar63
# GÜL78
# esraersoy+
# bebisim1
# eflalim+
# rodinia+
# kmehtap
# melisax
# evhan
# sumru
Ve diğerleriiiii karılaaaaaaaaaaaaaar ben geldim gene:) Başım çok ağrıyo, işlerimde çok ama kaçtım valla :) Benmi kurtarcam canım:) Geçmişi okudum sumrucan ablana çoook üzüldüm Allah hamile olan tüm kadınların bebişlerini korusun olmayanların karnını da 1er 2şer 3 er 5er doldursun amin demeyenin kaynanası hep yanında dursun:) AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:)
Hayırlı olsun,güle güle giysin bebeğin inşaallah,sizin soğan kürü uyguladığınızı söylediler,adetinizde bi değişiklik olmuş muydu?
# ecem_82
# dscopur+
# ebrar63
# GÜL78
# esraersoy+
# bebisim1
# eflalim+
# rodinia+
# kmehtap
# melisax
# evhan
# sumru
Ve diğerleriiiii karılaaaaaaaaaaaaaar ben geldim gene:) Başım çok ağrıyo, işlerimde çok ama kaçtım valla :) Benmi kurtarcam canım:) Geçmişi okudum sumrucan ablana çoook üzüldüm Allah hamile olan tüm kadınların bebişlerini korusun olmayanların karnını da 1er 2şer 3 er 5er doldursun amin demeyenin kaynanası hep yanında dursun:) AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:)
slmmmmmmmmmmmm
mehtapcım naberrr fazla yazamıycm herkes iyi maşallah. bende iyimm yorgunum sadece. siz yazın ben okuyom bugü sadece öptüm
ve diğerleriiiii karılaaaaaaaaaaaaaar ben geldim gene:) başım çok ağrıyo, işlerimde çok ama kaçtım valla :) benmi kurtarcam canım:) geçmişi okudum sumrucan ablana çoook üzüldüm allah hamile olan tüm kadınların bebişlerini korusun olmayanların karnını da 1er 2şer 3 er 5er doldursun amin demeyenin kaynanası hep yanında dursun:) amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)
oy oy oyy güle güle giysin tosuncuk cicilerini
bende alındım aha kaçak göçek yazıyom ebrarımdan başkası cvp vermiyo ala yiriyin bahalim napcınız hele
Amin canım darısı senin kuzuna:))
bende alındım aha kaçak göçek yazıyom ebrarımdan başkası cvp vermiyo ala yiriyin bahalim napcınız hele