Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evhan hoşgeldiniz canım prenses annesi nasılmış
prenses napıyor bakalım

iyiyim birazdaha çok şükür iyi kuzum napsın karnımızı doyurduk bi bakayım dedim bi sen gördün beni inş.sizde iyisinizdir neyse ben çıkıyorum kimse benle pek konuşmuyo artık bende konuşcak şey bulamıyorum o bakımdan çıkıyorum A.E.O KIZLAR

handan yapma böyle ya ne demek konuşcak bişey bulamıyorum hepimiz burda ne konuşuyoruz

evhancım naber tatlım eskiden ne çok konuşurduk neden şimdi pek uğramıyosun

alınganlıklar başlamış bune ya ben bir aydır yazıyorum 2-3 kişi cevap veriyor.. başkası yazmıyor ama ben inatla yazıyorum tek konuşsamda yazıyorum....

Son düzenleme:
Kızlar annemle görüştükde cevap yazamadım ee haberler var mı nasılsınız? ay annem nevresim almış çok tatlı ayakkabı almış ciciler örmüş gösterdi netten ay bir an önce gelse zamanı giyse sıpam:))

kmehtapcım cnm iyi dileklerin için çok saol,sen nasılsın varmı bir gelişme gittinmi hiç dr filn.

ben 3 gündür adetliyim doktora gitmedim herhalde artık düzene giriyor 39 gün arayla oldum bu sefer ovulasyon testi almayı düşünüyorum

kızlar bizde geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hu huuuuuuuuu nasılsınız benim güzel kardelenlerim biz biraz daha iyiyiz çok şükürrrr

hoşgeldiniz canım

QUOTE=esraersoy;16436162]Merhaba kızlar nasılsiniz[/QUOTE]

hoşgeldin esra canım senden naber varmı bi gelişme

Soğan küründen bahsedilmiş iki kere yapmıştım kistleri va iltihabı temizliyor eğer kisti eritisre kahverengi akıntı gelir bu iyi bişey içinizi temizliyor yani.

Mehtap nasılsın canım artık girecekmisn nete?

Hayırlı olsun,güle güle giysin bebeğin inşaallah,sizin soğan kürü uyguladığınızı söylediler,adetinizde bi değişiklik olmuş muydu?

alınganlıklar başlamış bune ya ben bir aydır yazıyorum 2-3 kişi cevap veriyor.. başkası yazmıyor ama ben inatla yazıyorum tek konuşsamda yazıyorum....

tatlım neden öyle diyorsun hepimiz birbirimize cevap vermeye çalışıyoruz

oy oy oyy güle güle giysin tosuncuk cicilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…