AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SIKILDIM BEN AMA NOLUYONUZ YAFFFFFFFFFFFFFFFFFFF KONUŞSANIZA ALOOOOOOOOOOOOOOOO KİME DİYOZ
# rodinia+
# kmehtap
# aşk sarhoşu olmak istiyor
# evhan+
# ebrar63+
# afr
# sumru+
VATANDAŞLAR NİRDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SIKILDIM BEN AMA NOLUYONUZ YAFFFFFFFFFFFFFFFFFFF KONUŞSANIZA ALOOOOOOOOOOOOOOOO KİME DİYOZ
# rodinia+
# kmehtap
# aşk sarhoşu olmak istiyor
# evhan+
# ebrar63+
# afr
# sumru+
VATANDAŞLAR NİRDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
tatlım dr lar zaten bunu söylemiyorlar ki bende biraz burdan biraz netten araştırınca klomenin bu etkisini öğrendim
gonal f ne içindi hatırlayamadım
bende pregnyl kullanmıştım
baska topıklerde olabılırler bence dıger bolumlerede bak derım.hatta bır arkadasın ablası denemıs ve 15 gunsaonra hamılelık elde etmıs ole okumustum.
didoşşşşşşşşşşşş burdayız kız konuşuyoruz yaaaa
kız benim bebişimde dursaydı şimdi cinsiyetini öğrenecektimmm offfffffffffffff
bende burdayım ya ben adet oldum ya hiç agrım sancım yokkkkkkk hiç hissetmiyrum bile normalde ilk gün belim kopardı ama şimdi tık yokkk
gonal f kolmen yerıne kullanılıyo daha etkılı karın bolgesınden yapılıyo gunluk ıgne. hatta tup bebek merkezlerı gonal f kullandırtıyo.pregnly ıse catlatma ignesı onun yerınede ovıtrelle kullandım. tabı bular hep para hep para klomenle ucuz oluyorda bız ıgne ıle yaptıgımız ıcın 83 tl mız gıttı.
Her konuya sordum nerdeyse dünden beri, ama cevap yok.
Her konuya sordum nerdeyse dünden beri, ama cevap yok.
ewet canım pregnly çatlatma iğnesi bende 3 defa yaptım onu
ve piyasada olmayan bi ilaç zorla bulmuştum 3 defa neyseki sonra onlara gerek kalmadı bi daha
inş. senin içinde son olur bunlar canım
soğan kürünü gül yapmıştı sanırım ve halen devam ediyor diye biliyorum... o bugün yok yarın gelir herhalde o daha iyi biliyor.. ona sorarsan çokta güzel sana izah edecektir...
cnm üzülme artık düşünme gidenleri,onların rızkı yokmuş bu dünyada,öyle düşün,bak benimde 2 tane öyle pldu karnımda ölmüştü bende çok üzülüyorum,bazen konusu geçince kapattırıyorum hemen...
şimdi önüne bakıcaksın inş en yakın zamanda yeniden hamile kalıcaksın,hep düşükten sonra daha çabuk kalınıyo hamiş haberin olsun,bak benim oğlum hayatta çok şükür.
kızlar bizde geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hu huuuuuuuuu nasılsınız benim güzel kardelenlerim biz biraz daha iyiyiz çok şükürrrr
Merhaba kızlar nasılsiniz