Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

datlum ben burdayım ama bi yandan da işlerle uğraşıyorum
sıkıma yaww

didoşşşşşşşşşşşş burdayız kız konuşuyoruz yaaaa
kız benim bebişimde dursaydı şimdi cinsiyetini öğrenecektimmm offfffffffffffff

tatlım dr lar zaten bunu söylemiyorlar ki bende biraz burdan biraz netten araştırınca klomenin bu etkisini öğrendim
gonal f ne içindi hatırlayamadım
bende pregnyl kullanmıştım

gonal f kolmen yerıne kullanılıyo daha etkılı karın bolgesınden yapılıyo gunluk ıgne. hatta tup bebek merkezlerı gonal f kullandırtıyo.pregnly ıse catlatma ignesı onun yerınede ovıtrelle kullandım. tabı bular hep para hep para klomenle ucuz oluyorda bız ıgne ıle yaptıgımız ıcın 83 tl mız gıttı.

kızlar bizde geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hu huuuuuuuuu nasılsınız benim güzel kardelenlerim biz biraz daha iyiyiz çok şükürrrr

bende burdayım ya ben adet oldum ya hiç agrım sancım yokkkkkkk hiç hissetmiyrum bile normalde ilk gün belim kopardı ama şimdi tık yokkk

didoşşşşşşşşşşşş burdayız kız konuşuyoruz yaaaa
kız benim bebişimde dursaydı şimdi cinsiyetini öğrenecektimmm offfffffffffffff

cnm üzülme artık düşünme gidenleri,onların rızkı yokmuş bu dünyada,öyle düşün,bak benimde 2 tane öyle pldu karnımda ölmüştü bende çok üzülüyorum,bazen konusu geçince kapattırıyorum hemen...
şimdi önüne bakıcaksın inş en yakın zamanda yeniden hamile kalıcaksın,hep düşükten sonra daha çabuk kalınıyo hamiş haberin olsun,bak benim oğlum hayatta çok şükür.

ewet canım pregnly çatlatma iğnesi bende 3 defa yaptım onu
ve piyasada olmayan bi ilaç zorla bulmuştum 3 defa neyseki sonra onlara gerek kalmadı bi daha
inş. senin içinde son olur bunlar canım

soğan kürünü gül yapmıştı sanırım ve halen devam ediyor diye biliyorum... o bugün yok yarın gelir herhalde o daha iyi biliyor.. ona sorarsan çokta güzel sana izah edecektir...

yok be tatlım gül yapmadı eflalcan yaptı hatırladığım kadarıyla

canım benim inşallahh. dün inan hacı görmeye gittik zemzem suyu içerken dua edin dediler ilk duam sağlıklı tez zamanda ikizlerim olsundu o kadar çok istiyorumki.. eşim de krokuyor çok kafama takıyorum bu bebek olayını diye.. o bırak zaman sana birşey olursa ben ne yapayım çocuğu diyor...

Teşekür ederim arkadaşlar,ben bu konuyu kafama taktım da,adetim 10 gün sürdü bir de kahverengi akıntı geldi son gününde anlamadım,ilk defa soğan kürü yaptım ona bağladım,ondan soruyorum

Benim bi arkadaşım 3 kez düşükten sonra hamile kalmıştı şimdi sağlıklı bir bebeği var maaşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…