- 24 Ocak 2010
- 1.804
- 1
Merhaba kızlar nasılsiniz
hoşgeldin cnım iyiyiz sen nasılsın bakalım....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar nasılsiniz
evhan hoşgeldiniz canım prenses annesi nasılmış
prenses napıyor bakalım
iyiyim birazdaha çok şükür iyi kuzum napsın karnımızı doyurduk bi bakayım dedim bi sen gördün beni inş.sizde iyisinizdir neyse ben çıkıyorum kimse benle pek konuşmuyo artık bende konuşcak şey bulamıyorum o bakımdan çıkıyorum A.E.O KIZLAR
evhancım naber tatlım eskiden ne çok konuşurduk neden şimdi pek uğramıyosun
iyiyim birazdaha çok şükür iyi kuzum napsın karnımızı doyurduk bi bakayım dedim bi sen gördün beni inş.sizde iyisinizdir neyse ben çıkıyorum kimse benle pek konuşmuyo artık bende konuşcak şey bulamıyorum o bakımdan çıkıyorum A.E.O KIZLAR
kmehtapcım cnm iyi dileklerin için çok saol,sen nasılsın varmı bir gelişme gittinmi hiç dr filn.
kızlar bizde geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hu huuuuuuuuu nasılsınız benim güzel kardelenlerim biz biraz daha iyiyiz çok şükürrrr
Kızlar annemle görüştükde cevap yazamadım ee haberler var mı nasılsınız? ay annem nevresim almış çok tatlı ayakkabı almış ciciler örmüş gösterdi netten ay bir an önce gelse zamanı giyse sıpam:))
Evet ebrarcim şükür biraz ağrım dışında iyiyim
alınganlıklar başlamış bune ya ben bir aydır yazıyorum 2-3 kişi cevap veriyor.. başkası yazmıyor ama ben inatla yazıyorum tek konuşsamda yazıyorum....
Kızlar annemle görüştükde cevap yazamadım ee haberler var mı nasılsınız? ay annem nevresim almış çok tatlı ayakkabı almış ciciler örmüş gösterdi netten ay bir an önce gelse zamanı giyse sıpam:))
Soğan küründen bahsedilmiş iki kere yapmıştım kistleri va iltihabı temizliyor eğer kisti eritisre kahverengi akıntı gelir bu iyi bişey içinizi temizliyor yani.