- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 3
offff yiter ya yiterrrrrrr o zaman bende çıkıyom ahanda bi daha girmiyom olar mı
döverik haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak bugün antepliliğim tuttu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offff yiter ya yiterrrrrrr o zaman bende çıkıyom ahanda bi daha girmiyom olar mı
karı dedi gördüm karı dedi kepekli koş koşşşşşşşş
Çok teşekkür ederim içim rahatladı,kaç gündür içim içimi yiyordu.
seni alır gebertirim kız
aaaaa demedim yaaaa ispitçi kötü örnek oluyon kızım adaşıma oycam seni o çocuk doğsun ondan sonra ama:)
döverik haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak bugün antepliliğim tuttu
vallahi doğru söze ne denir,benimde evde 2tane çocuk var biyandan onlara yetişiyorum bi yandan evin işine bakıyorum bi yandan size yetişiyorum ee bide artık ben bu haldeyim.bende onu diyorum.. herkes bir şekilde gördükçe cevap vermeye çalışıyor.. bir çoğumuz şuan işyerinde fırsat buldukça yazıyor bizde evdeyiz ama bizde iş yapıyoruz.. ben iki çamaşır katlıyorum geliyorum iki satır yazıyorum. sayfalar o kadar çabuk ilerliyorki geriye bazen dönüp bakamıyoruz.. o yüzden alınganlığın bi anlamı yok. kimse cevap vermesede ben yinede yazıyorum demek istiyorum.. bir kişide cevap verse benim önemsendiğimi hissediyorumm. burada kimse benle konuşmuyor demenin bi anlamı asla yok işte...
:84: :84: :84: :84: :84::84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84::84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
# ecem_82
# dscopur+
# ebrar63
# gül78
# esraersoy+
# bebisim1
# eflalim+
# rodinia+
# kmehtap
# melisax
# evhan
# sumru
ve diğerleriiiii karılaaaaaaaaaaaaaar ben geldim gene:) başım çok ağrıyo, işlerimde çok ama kaçtım valla :) benmi kurtarcam canım:) geçmişi okudum sumrucan ablana çoook üzüldüm allah hamile olan tüm kadınların bebişlerini korusun olmayanların karnını da 1er 2şer 3 er 5er doldursun amin demeyenin kaynanası hep yanında dursun:) amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)
Aaaaa demedim yaaaa İspitçi kötü örnek oluyon kızım adaşıma oycam seni o çocuk doğsun ondan sonra ama:)
Kızlar ben dün akşam hacı ziyaretine gittim zemzem suyu içerken dua edilirmiş ilk duam tez zamanda ikizlerim olsun du.. Sizde herkesete dua etsin ikiz istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne varki kari demekte... Nikah memuru bile bizi karı koca ilan etmedimi... Karıyız işte :)
Didoş bırak kız bizi işine bak kovulacan bak patron gidince gelirsin hadi
kızzzzzzzzzzzzzzz napıyon görüşemedikkkkk
Kızlar ben dün akşam hacı ziyaretine gittim zemzem suyu içerken dua edilirmiş ilk duam tez zamanda ikizlerim olsun du.. Sizde herkesete dua etsin ikiz istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
harika ya süpersin bacımmmmmmne varki kari demekte... Nikah memuru bile bizi karı koca ilan etmedimi... Karıyız işte :)
hadi gel kavga edekbende urfalıyam haa ona göre
seni özledimde ondanNe zırlıyon kız ne oldu gene sulu göz yaaa:)