Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar ben dün akşam hacı ziyaretine gittim zemzem suyu içerken dua edilirmiş ilk duam tez zamanda ikizlerim olsun du.. Sizde herkesete dua etsin ikiz istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

vallahi doğru söze ne denir,benimde evde 2tane çocuk var biyandan onlara yetişiyorum bi yandan evin işine bakıyorum bi yandan size yetişiyorum ee bide artık ben bu haldeyim.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşaaaallllaaaaaaaaaaaaaah!

Kızlar ben dün akşam hacı ziyaretine gittim zemzem suyu içerken dua edilirmiş ilk duam tez zamanda ikizlerim olsun du.. Sizde herkesete dua etsin ikiz istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ederiz tatlım sen yeterki iste

ne varki kari demekte... Nikah memuru bile bizi karı koca ilan etmedimi... Karıyız işte :)

ay bu süperdi

Ay kızlar ne olur şu alınma işini bırakın yiterrrrrrrrr artık ya bu sayfada huzur bulmaya geliyorum etrafımızda yeterince alıngan insan var burda rahatlıyalım bari değil mi ama ağlarım ha

Allah dualarını kabul etsin bu arada fotoların süper nerelisin sen trabzon hasırı takıyodun merank ettim:) Bende 3üz istiyorum:) Tabi 1ini bilem tutturamadım o başka konu:)

Kızlar bi hamile kalayım kim ne isterse yapıcam söz ne olursa valla.. Helede ikiz olursa varyaaa..
Aaallllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…