Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

fff bu doktorlar varyaaa..alsanaalsanasmile
hani ogretmenlere formasyonu zorunlu kosuyorlar ya ise baslamak ıcın bence doktorlarada psıkolojı egıtımı verılmelı.
hastanın moralı nasıl bozulmaz , hastalıklarda iyi moralın olumlu etkılerı ,hastanın sırını bozmamak ....
bunları ogrenmeyenı doktor yapmayacaksın..

ayy valla ne bileyim canım canım yhaa zaten usg sonucunu bile vermedi bir öyle korkuttu yhaa o yüzden tekrar başka dr gittim 15 gün önce kan tahlili yaptırdığımda oda güzel güzel anlattı adamcağız
kıslar benim memleketteki dr um verdiği usg sonucu ile nette baktığım pko usg si çok farklı ama o yüzdende güvenemedim canlarım ve kendi dr um adetinle bereber patlıyor hiç bir sıkıntısı yok demişti bu maşallah ödümü aldı resmen

ya sen boşver onu güzelim benim doktorum bana dedi ki kesinlikle engel deil gebeliğe onu bırak başka bi bayan doktorumuzla geçen sohbet ettik biraz dedi ki bende de var pko ama kadının 3 tane kocaman oğlu var maşallah

ya sen boşver onu güzelim benim doktorum bana dedi ki kesinlikle engel deil gebeliğe onu bırak başka bi bayan doktorumuzla geçen sohbet ettik biraz dedi ki bende de var pko ama kadının 3 tane kocaman oğlu var maşallah

maşallah maşallahhh boşverdim zaten canımm

haticeee masum hosgeldiniz..
yaw cok sıkıcı bı gunn yaa size oyle geliyor mu.
soyle ne oturmak ısıtıyorum ne kalkmak ne calısmak ıstıyorum nede yatmak sempatiksalakcinni
psikopata bagladım dırek..
ff bugun gecer mı yaaa.

haticeeee sen nasılsın dun bozmussun moralını yıne ..yeğenimi uzme kızarım haaaa

walla kepeklim bence gayet güzel bi gün çünkü haftanın son günü iki yarın haftasonu iş yok ohhh diyemiyorum çünkü yarın temizlik varrrrrr ayyyyyyyyyy

Öncelikle cümleten hoşbuldum evet dün bozdum moralimi yani dr. bozdu bebişim göstermedi kendini :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…