Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ebraar hosgeldiin
ceylincim ya akıntıya bi sebep bulamadım.ama adetten sonra bazen bende sınır olurum azıcık azıcık ıkı uc gun gelır ..senınkıde oyledır belkı

valla tatlım bende bilemedim ama en kısa zamanda dra gideceğim canım zaten bir takım sorularımda var canım

valla canım şu aralar iznim yok ama dr dan randevu alıp izin isteyecem ama önce eşimle konuşmam lazım canım

ya hastane de çalışmanın avantajı bu işte istediğim an doktorun yanındayım sizin zor oluyor dimi hastaneye gitmek

üff kıslar bende devlet hastanesine gittim ilgilenmediler özeline gittim yine ilgilenmedi üstüne üstlük korkuttu beni
özel hastadeki dr ada ben müsait olamıyorum ve randevu alınıp gidiliyor ya ben müsait olmuyorum yada dr o yüzden izine güvenip randevu alamıyorum ama eşimle konuşup patrona diyeceğim sonrasında da randevu alacağım

üff kıslar bende devlet hastanesine gittim ilgilenmediler özeline gittim yine ilgilenmedi üstüne üstlük korkuttu beni
özel hastadeki dr ada ben müsait olamıyorum ve randevu alınıp gidiliyor ya ben müsait olmuyorum yada dr o yüzden izine güvenip randevu alamıyorum ama eşimle konuşup patrona diyeceğim sonrasında da randevu alacağım

hayırdır ya ne diye korkuttu ki seni:uhm:

X