Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gözün aydın tatlım pap smear testi kanser tarama testidir canım. yakınen yaşadığım için biliyorum

canım bu arada test sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim haydi şimdik çalışma zamanı kaydirigubbakcemile3:kedi:

gözün aydın tatlım pap smear testi kanser tarama testidir canım. yakınen yaşadığım için biliyorum

sunu sormak ıstemıstım azracım,doktor tum sonuclar temız dedi ya
iltıhap olsaydı testte cıkarmıydı acaba .
gecen bı arkadas yazmıstı smear yaptırdım yogun ıltıhap cıktı fitil kullandım diye.oradan aklıma geldi

kepekli bişey diyecektim canım senle aramızda kaç gün var ya bence yakınız birbirimize senin beklenen regl (inş.bebek olurda olmazsın) ne zamandı

kepekli bişey diyecektim canım senle aramızda kaç gün var ya bence yakınız birbirimize senin beklenen regl (inş.bebek olurda olmazsın) ne zamandı

15 ağustos cicim benimki 30-31 günde oluyorum ben ..sat 15 temmuzdu..senin ne zaman ?
ebrar bide sen kac yasındasın ben 27 sen kucukmusun benden:teselli:

eşim nasıl karşılasın önce şaka yaptığımı sandı .hadibe dalga geçme benle dedi.sonra kahkahalar atmaya başladı durum durup:)
kaydirigubbakcemile3 ay evet bir erkeğin o halini çok iyi göz önüne getire biliyorum inanıyorumki rengi solmuştur bayılmak üzeredir kaydirigubbakcemile3 çok güzel bi heyecan deminde sormuştum doktorun ne dedi tek yumurta ikizimi yoksa çift yumurtamıymış? nasıl yaptın kız bizede anlat

iltihap gibi durumlar smearde ortaya çıkıyor ama zaten alttan doktor baktığı anda göre biliyor yani iltihabın olsaydı haberin olurdu onun için smeare gerek yok onu doktor kendi çıplak gözle bakıncada görüyor alttan

15 ağustos cicim benimki 30-31 günde oluyorum ben ..sat 15 temmuzdu..senin ne zaman ?
ebrar bide sen kac yasındasın ben 27 sen kucukmusun benden:teselli:

kız seninle ne kadar ortak yanımız var öyle benim de 17 ağustos reglim hadi bakalım arka arkaya hayırlı haberler veriririz inş.:Saruboceq:bende 27 yaşındayım gülüm

yaşadığı birşeyse doğrudur tabii...iltihap olsaydı çıkarmıydı kimbilir :))) ama şunu biliyorum ki çok aşırı yoğun akıntısı olan kişilere smear yapılmıyor önce kurutulup sonra yapılıyor... kafanda soru işareti kalacaksa sor cnm doktoruna

kız seninle ne kadar ortak yanımız var öyle benim de 17 ağustos reglim hadi bakalım arka arkaya hayırlı haberler veriririz inş.:Saruboceq:bende 27 yaşındayım gülüm

uyy bacıım inşaalh Şeniz..
o zaman su gunlerde senın verimli gunlerindir.sıkı çalışsalım sıkı ..:dance:
aynı gün test yapalım mı sempatiksalakcinni ayın 14ünde mesela yerimseniben

ayyyyyyyyyy kıslar çok sevindim bir sorun olmamasına canım yhaa
ikiz yiğenlerimiz oluyormuşşş yaşasınnn ne güzel allah analı babalı büyütsün canımcımm darısı tüm bebiş isteyen annelerin başına :dance::dance::teytey::teytey:

kızlar ben doktora yarın göstercem.hastanede ultrasona girdim özelden gidemiyom durumlardan dolayı.doktorum izindeymiş yarın döncekmiş.yarın göstercem sonucu.ultrasonu.şimdilik bebeklerimin biri 8 hafta 6 günlük diğeri 8 hafta 3günlük .ultrasonda heralde ayrı keselerde çekmiş ler ama bilmiyorum heralde ayrı yumurta ikizi.
kızlar yapmasında değişik bişli yok ayrnı sizler gibi:)ama benim amcalarım ikiz ve eşimin amcasıda ikiz.ilk defa biz nasip oldu sırada biz varmışız baksanıza:)hayırlısıyla artık.

yok yok hiic daha kurcalamaya gerek yok.cok tesekkur ederım fikir veridğin için
seneye ınsallah tekrar yapınca sorarız.
sen nasılsın bu arada canım bebiş nasıl bulantı var mı bugun.

yok yok hiic daha kurcalamaya gerek yok.cok tesekkur ederım fikir veridğin için
seneye ınsallah tekrar yapınca sorarız.
sen nasılsın bu arada canım bebiş nasıl bulantı var mı bugun.

bugün kendimi mutsuz hissediyorum karnım çok acıkıyor, içimden birşey yapmak gelmiyor, midem bir bulanıp bir duruyor , noldu anlamadım bana canımmm

biri 8 hafta 6 günlük diğeri 8 hafta 3günlük iseeeee demekki ayrı günlerde meydana geldi bebişler
o zamannn bizde 3 gunde bir mi yapsak acaba kaydirigubbakcemile3

uyy bacıım inşaalh Şeniz..
o zaman su gunlerde senın verimli gunlerindir.sıkı çalışsalım sıkı ..:dance:
aynı gün test yapalım mı sempatiksalakcinni ayın 14ünde mesela yerimseniben

yok bacım benim için erken sen yap istersen 14 ünde ben yapacağımı sanmıyorum ama bişeyler hissedersem belki yaparız kızz beraberkaydirigubbakcemile3

ilginç bir durum ozaman senin iki tüplerinde aynı zamanda yumurtladı yani iki yumurtan oldu hamile kaldığın ayda 3 günlük arayla vay be ne şanş sanırım ben hiç yumurtlamadım o yüzden adet olamıyorum sende iki yumurta birden ne sağlam tüplerin varmış maşallah nazar değmesin tüh tüh tüh :lepi:

Canım temiz çıkmasına sevindim aşırı benim başına senle aynı gün verdim örneği ama ben sonucu yarın alicam inşallah temiz çıkar iltihapa gelince işe ben ilk muanede dr bakar bakmaz söyledi olduğunu bir tane fitil kullandım geçen hafta gittiğimde geçmiş dedi

biri 8 hafta 6 günlük diğeri 8 hafta 3günlük iseeeee demekki ayrı günlerde meydana geldi bebişler
o zamannn bizde 3 gunde bir mi yapsak acaba kaydirigubbakcemile3

canım o herkeste tutmaz malesef normalinde her ay bir yumurta oluyor kadınlarda her ay sağ ve sol taraftaki tüpler sıra değiştirerek yapıyor fakat bazı kadınlar her iki tüp birden yumurtluyor işte ozaman ikizler ayrı yumurta ikizi yani iki ayrı spermden oluşuyor ama bazende yumurta döllenince hemen kendini ikiye bölüyor ve o iki parça kendi hücrelerini çoğaltıyor işte ozaman tek yumurta ikizi oluyor ve muhakkak aynı cins oluyor herşeyleri aynı oluyor tüm genetik yapıları çünkü sonuçta bir spermden oluşuyor bu bebişler

hmm CADIARZU
saolasın sayende ışıl ışıl oldum opuyorumnanaktan
valla ben gibisine boyle ogretmenız gerekecek kızlar .
Sonucta yani diyoruzkiii Mevla dilemeli inşallah hayırlısıyla hepimize evlat sevmek nasip olur..

işallah sende rahatlarsın bir an once.
belkıde senın dedıgın aklımda kalmıstır tam hatırlayamadım.
neyse cok sukur yani gorunurde bişey yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…