Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aminn canımmmm inşallahh hayırla ve sağlıklaaa

canımmmmmm atlatırsın üzülme sakın bol bol dua edicem sana

canım efnanım hep dua et bebeğin sana tutunsunn.dualarım senle.. Canım benim ..

herşey olucana varırr rabbim hayırlısını versinn bebişime inanıyorumm beni allahın izniyle bırakmıcakk dua ediyorumm inşallah pazartesi onu görmeye gidicemm sonra kayserii yolcusuyumm inşallahh o yüce topraklarda şifa bulup gelicemm dualarla dualarınızla inşallah

canlarım bende ne hamişlik nede adet belirtisi var adet tarihimden 3 gun geçmesine rağmen her ay 3 gun ileri gittiği için 29 temmuz olarak gösteriyor internet takvimi olayısıyla 1 hafta daha bekleme kararı aldık eşimle r seferind eüzüldüğümüz iç,n gene adet olmazsam bu kez idrarda bakıp negatif cıksada kanda baktırıcaz bu sefer

azra canımm senim kaçıncı haftannn olduu senin göbüşş büyüdü mü

canımcım bizim sülalenin geninde var heralde dış karınlar çok geniş. kilolu değilim hatta hamile kalmadan önce diyetisyene gidiyordum. şimdi gel gör beni hamiş olduğumu anlarsın. bir gr mide yok ama göbek var göğüslerim gün geçtikçede büyüyor.ama ne güzelki diyorum bebiş karnımda 3 oda 1 salon ferahlığı yaşıyor.

buarada tatlım gelen kahverengi akıntı gebeliğimin 4. haftasında 6-7 gün kadar geldi ama normal demişti doktorum, doktorun ne diyorsa ona inan canım

hayırlısı olsun canım,stresten mi gecikti acaba bilmiyorumkismile

mrb kızlar amma kaynatmışsınız yine ya
funmak canım rabbim hakkında hangisi hayırlıysa onu çıkarsın karşına
aysena mrb biz henüz tanışmadık ama ikizlerin olacakmış şimdi okudum çok güzel bişey ya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:ecrin_bebek:

ayy burada allah yardımcın olsun ya 1 tane varmış zaten şimdi 3 olcak ama olsun yaa

aysena canım sen kaç haftalık hamileydin?
ikizlerin tek yumurtamı iki yumurtamıymış?
ne yaptın nasıl besledinde böyle yumurtladın çok güzel

canım sağolasın.evet ben halen şoktayım daha etkisi gitmedi.geçmedi halen.:))))

slmlar aysenacım bizde tanısmadık daha once.ama ınan cok sevındım bu haberee..opuyorumnanaktan
bu işin sırrını bize de verir misin..aklinialirimsmile
ben Allah biliyor ya istiyorum ikiz olsun:hulya:

ayyy kepekli walla benim eşimde senin gibi ikiz hatta üçüz olsun diye dua ediyor

kızlar bu arada bende hastaneden geldim :dance: pap smear test sonuclarını aldım.cok sükür temiz cıktı.
kontrolde bi kırmızılık gormuslerdı.ondan sonuc onemlı demıslerdı cok şükür ..negatif cıkmıs sonuclar.

ama birsey merak ettim .ben bu smear testinde iltihap varsa oda cıkar diye duymustum dogru mu

ayy ebrar ya dusunsene ikizlerimiz olsa opuyorumnanaktan
biri sussa biri aglasa boshayallersmile
işallah Allahım tum ısteyenlere versin

ayy ebrar ya dusunsene ikizlerimiz olsa opuyorumnanaktan
biri sussa biri aglasa boshayallersmile
işallah Allahım tum ısteyenlere versin

ay sen ciddi misin ya ben kafayı yerim ya birini sustur öbürü ağlasın onun sesiyle diğeri başlasın aaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…