Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

efnani bırak işi falan kadın cagır eve haftada 2 gün hazır yıyın yat sen bebegınden daha mı önemli canım bunlar boşver yapma bişey

canım çok geçmiş olsun duyduklarına inananlardansın heralde, sakın yapma doktorun sana ne söylerse sadece ona inan, hatta ben bile birşey söylesem inanma. zaten sitresli olduğun çok belli sana biraz teseeli lazım. herşey güzel olacak canım emin ol.. bu yazılanları okuyup offf neler atlatmışım diyeceksin

EEEE ABLANDA NE OLDU SONRA NASIL ÇZÜLDÜ SORUN Kİ AYYYY STRES OLDUM VALLAHİ BEN YEŞİLYURTTAYIM CANIM HIIIM OLSUN ANTALYADA ÇOK GÜZEL BİZ BALAYINI ORADA YAPMIŞTIK 1.5 YIL ÖNCE[/QUOTE]

ablamın bebek yok olmuyo sürekli ilaç kullanıyo cnm. antalya güselde memleketim gibisi yok özledim tüm ailem orda gurbet gurbet zor behh

benim kardeşimde 2 ciye hamileee ama ben üsülmüyom ilk yeğenimle avunuyommm sende üzülme cnm.
yakınlarda hani ister istemez bir düşünce oluyo ya,daha olmadı mı acaba diye,ona gıcık oluyrm ben yaa,geçiştiriyon falan ama işte nerden bilecek diyorum insanlar benim çektiğim sıkıntıları,1 sene 1 aylık evli olmama rağmen daha 3 aydır ilişkiye girebildiğimi nerden bilecekler diyorumm
amaaan üzüldüğün seye bak:teselli:
hem şimdi haber verirsen kalabalıkta araya kaynar :jeyyar:
inşaalh onumuzdeki ay verirsin haberi bida gelmeleri için vesile olur..
:dance:

sağol valla haklısın.moral düzeltmede harikasınız opuyorumnanaktan delikafadulden

saoll cnm inşallah dediğin gibi olur. 1 senede 4 ameliyat oldum çeşitli organlarımdan artık dengem bozuldu son ameliyat bebek içindi. inşallah umduğum gibi olur. sorun çıkmaz.

işallah tez zamanda sende kavusursun bebişine.hem bak daha cok gencsin masallah.

gülcüm yaa o kadar ameliyat laparoskopi gecirmişsin vucudunun dengesinin bozulması cok normal degılmı sencede..
stres yapıp agzınızın tadını bozmayın bence.ya sunu hepımız bılıyoruz hersey olacagına varıyor.ama işte insan sıkıntılanmadan edemiyor.ahh biz ahh bizzlmaz:

YOK CANIMM DÜŞÜKTEN SONRA 2 ADET OLDUMVE BIRAKTIMM ÖNCEKİ DÜŞÜK NEDENİNİ ARAŞTIRDIKK KAN PIHTILAŞMA TESTİ YAPTIRDIKK SONUÇ İYİ ÇIKTII EŞİMİN SPERMLERİNİN KALİTESİNE BAKTIRDIK NORMAL ÇIKTII YANİİ HİÇ Bİ SORUN ÇIKMADII BENDE ANLADIMM Kİ O AY ÇOK AĞIR İŞLER YAPMIŞTIMM YATILI MİSAFİRİM VADR DİP KÖŞE TEMİZLİK YAPMIŞTIMM BALKONDAN HALI FALAN SİLKELMİŞTİMM O YÜZDEN OLDU DİYE KARAR VERDİMM BU AY Kİ EN BÜYÜK GÜVENCEMDE O ZATENN AĞIR İŞ YAPMADIMM AME HERZAMANKİ İŞLERİMİ YAPTIMM MECBURENNN
İNŞALLAH HİÇ KAN FALAN GELMEZDE BEBİŞİMİ ALIRIMM KUCAĞIMAA HEPİMİZ ALIRIZZ İNŞALLAH[/QUOTE]

bak bu sefer bilinçlisin tatlım. ilk bebekleri düşenlerin ikinci bebekleri daha sıkı tutunurmuş (uydurma laf ama inan işte) teselli olsun bize sositososito

sorma cnmm dünya antibiyotik serum yedim son ameliyatta 6 torba serum yedim 1 er litrelikdi galiba. dengemi kalır buna. ben adet dönemlerinde aşırı gergin oluyom bide gelmedimi yaklaşmasınlar yanımaa.dün adamı nerdeyse dövicem küstüm konuşmuyom hala onladelikafadulden offyaa geçicek bugünlerde ne zaman bakalım.

ff sorma o beklenti meselesinden neler cekiyorum ben.biz 3 senelik evli oldugumuz için sanırım tum akrabalarımız denediğimiz halde olmadıgını dusunuyorlar sanırım.
bilmezlerki korundugumuzu..akannehir

saoll cnm inşallah dediğin gibi olur. 1 senede 4 ameliyat oldum çeşitli organlarımdan artık dengem bozuldu son ameliyat bebek içindi. inşallah umduğum gibi olur. sorun çıkmaz.

inşallah canım.. yaşadıkların kolay seyler değil Allah birdaha yaşatmasın.

ya kızlarrr bi saat çıkıp geldim sayfaları yine uçurmuşsunuz ben nasıl okuyacam şimdi

Kızlar bende çıkıyorum allaha emanet olun hepiniz yüce rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyi teyzesi bugün pekbi rahatım hiç midem bulanmadı. fırsat bu fırsat ne varsa yiyim bari :lepi: sen nasılsın canım

oy oy oyyy teyzesi onun bacaklarını ısırsın ay çok şükür iyi olduğunuza sevindim canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin ben iyiyim çok şükür işlerle haşır neşirim o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma canım

azraa sen nasılsın bu arada ..bugun daha iyisin sanırım..masallah zamanla daha ii olur inşallah.
günün sorusu var sanada soricam.
sabah uyanınca ''aa ben hamileyim yaaa'' diye düşünmek nasıl birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…