- 15 Temmuz 2010
- 2.536
- 15
slmmmmm hanımlar.bayanssulusmile
sen hamilemisin yaa çok şey kaçırıyorum bu aralar pek sık giremiyorumm
oooww hatice hanım ve müstakbel cücükleri teşrif buyurdular.masallah nasılsınız sabaha göre..sengözlerimebaksanab
slm hoşgeldin canım
ewet sen yoksun pek. yeni daha.
evet hatırladım canım ateşini ölçtürüp duruyorduk sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim internetten hesaplamama göre eğer tuttuysa 3 haftalık canım ama hiçbirşey hissetmiyorum :uhm:
hmm cok gecmiş olsun azracım yaa bilmiyordum.
bende cuma smear yaptırmıstım doktor bazı kırmızılıklar gordu rahimde test sonucuna bakalım dedi.inşallah hayırlısı olur.sonucları salı günü alıcam inşallah.
herkese merhabalar...
ben de yeni evliyim ama hayırlısıyla (yaş itibariyle de) bebeğim olmasını çok istiyorum.
Sitede de yeni sayılırım.
İnşallah burdaki herkesin duaları kabul olur , herkes muradına erer kısa zamanda.
kızlar ya benim pek iştahım olmuyor bebiş vitaminsiz kalır diye korkuyorum zorla yiyorum biraz biraz kraker falan nette bişey olmaz azda yesen yeter bebeğe diyo şaştım kaldım:bbo:
ne güzeldi yaaa 37.1 dediğimde hepiniz nasıl mutlu olmuştunuz,şimdi senin için mutlu olucam 1 hafta kaldı desene ayy çok heyecanlı canımmmmmmm
evet canım yaa zaten diyorduk hep kesin hamilesin falan diyeinşallah canım benim pek umudum yok ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ama biran önce olsunnnnn eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
hoşgeldin canım. bu site herkese şans getiriyor, umuyorum ki sanada şanslı gelecekherkese merhabalar...
ben de yeni evliyim ama hayırlısıyla (yaş itibariyle de) bebeğim olmasını çok istiyorum.
Sitede de yeni sayılırım.
İnşallah burdaki herkesin duaları kabul olur , herkes muradına erer kısa zamanda.
kızlar ya benim pek iştahım olmuyor bebiş vitaminsiz kalır diye korkuyorum zorla yiyorum biraz biraz kraker falan nette bişey olmaz azda yesen yeter bebeğe diyo şaştım kaldım:bbo:
canım ilk 3 ay hiç kilo almasan dahi sağlıklı hatta doktorlar ilk 3 ay kilo önemiyorlar zaten