yaşı hiç sormayın bakem bende şimdi hamiş kalsam 34 te dogurucam ama cok normal geliyor 34 yas artık miilet 40 unda doguruyorda noluyor:kedi:
CANIMMMSINN AZRAAMMM İNAŞŞAL BENİMKİDE ADET ZAMANIMM OLDUĞUNDANDIRR ÇOK KORKUYORUMM AYI ŞEYLERİ YAŞAMAKTANN AZRA SEN PEKİ DÜŞÜK ÖNLEYİCİ İLAÇ FALAN KULLANIYOMUSUN?
Kızlarrr herşaeyde vardırr bi hayıırr dün doğumm günümdüü
düşük riskim yok ki tatlım. şuan hamileliğim çok sağlıklı devam ediyor. ilk bebeğimi düşürdükten sonra şimdi prof. dr um var çok bilinçli ve dikkatli takip ediyor beni
hoşbulduk cnm ehh bi gireyim dedim burda neler oluyo bir baktımki şenlik var ark.daşlarda iyi ağırlıyo beni kaldım burda kaydirigubbakcemile5sanada geçmiş olsun daha iyidir inş. baban neyi vardı.
hoşbulduk cnm ehh bi gireyim dedim burda neler oluyo bir baktımki şenlik var ark.daşlarda iyi ağırlıyo beni kaldım burda kaydirigubbakcemile5sanada geçmiş olsun daha iyidir inş. baban neyi vardı.
a.s.:1hug:Şeniz mutlu yıllarrr kaç yaşına girdin
little angel------------------ 27 temmuz
rasiha-------------------------- 28 temmuz
dozturk--------------------------28 temmuz
BEYAZ_DUA-----------------28temmuz
en yakın beklenenler bu arkadaslar sanırım hın hın hın hın..zemuszemus
ellerine sağlık mehtapcım.
reyyaaan bendim hava değiştirelim diyen ..ohh ne güzel misafirler falan ..ben cok severim kalabalıgı.
AZRAMMM HAMİLELİĞİNN İÇİN MAŞALLAHH DEMEYİİ UNUTMUŞUMM İNŞALLH HİÇ Bİ SORUNN YAŞAMADANN BİTER VE ALIRSINN KUAĞINA SAĞ SALİMM
evet güzel oluyor gelecek olan annemm olunca ,çok özledim,insan gurbette çok arıyor anneyi,yanlız dedim ya yengem ikinciye hamile,bende kendimi kötü hissediyorum,çok istedim böyle onlar gelmeden amile olsam ve öğrensem ve bu sevinçli haberi onlaraa burda versem ne hoş olurdu
tosticim 27 yasındayım .3 yıllık evliyim askerlik şu bu derken ..kısmet bu zamanaymıs yeni basladık calısmalara ..hayırlısı olur ınsallah.
sende nasıl durumlar.
CANIIMM ANLADIIMM BENİM DOKTOR BANA HER İHTİMALE KARŞI DİYEREK VERDİ İLAÇLARII YİNE DÜŞMESİNN DİYEE AMA AKINTININ ÇOK ÜSTÜNDE DURMADII İNŞALLAH HAFTAYA PAZARTESİ KESEYİİ GÖRÜRSEMM DERİN NEFES ALICAMM
evet güzel oluyor gelecek olan annemm olunca ,çok özledim,insan gurbette çok arıyor anneyi,yanlız dedim ya yengem ikinciye hamile,bende kendimi kötü hissediyorum,çok istedim böyle onlar gelmeden amile olsam ve öğrensem ve bu sevinçli haberi onlaraa burda versem ne hoş olurdu
efnancııım,canım rabbim ailenle hayırlı uzun ömür versin rabbim...