- 15 Haziran 2010
- 442
- 0
kızlarr üzülmemek için zor tutuyorumm kendimi akıntımın rengi sarı geliyoo sanki kaa dönecek gibi çok korkuyorumm bu bebişimde düşmesinn nolurr bana dua edinn dün doktora gittim kan değerlerime baktıı iyi dedi keseyi bir hafta sonra görebiliriz dedi muayene etmedii ama ilki düşük olunca bu da düşmesin diye karından iğne ve aspirin verdii çok çok çok çok dualınıza ihtiyacımm varrr
tostii kendimi sana cok yakın buluyorum Şeniz
ben kepekli sen tost cokacimcoook
[ı]hoşgeldin canım seninlede kaç gündür karşılaşamadım naber nasıl gidiyor bu arada babana çok geçmiş olsun canım nasıl oldu iyimi durumu[/ı]
merhaba bayanlar SAT 15 Temmuz benim de... beni de aranıza alın
efnanimm düşük sonrası hamile kaldın kaldın yoksa tutmuyor bidaha iyi yapmışsın hemen bebek yaparak.Tevekkül allahdan
evet vardırr bunlardada bi hayırr canımm se nasılsınn bu ara babana noldu bilmiyorumm ama çok geçmiş olsunnayyyyyyyyy iyi olmanıza çok sevindim malum annemdeyim hala ondan yani giremedim bu hafta bide babm rahatsız olun ca neyse iyi şimdi biraz daha bu arada yeni arkadaşlar gelmiş
gül78
cicibici24 (hemşerim)
hoşgeldiniz kızlar bi 4 gün yoktum hale bak site almış başını geçmişi okuyamadımda
efnan cım ne oldu buarada sana kıyamam ya olcak kız okadar sen hamileliğin tadını çıkar bak pazar günü arkadaşımlaydık 3 aylık hamile şuana kadar 2.ci mide bulantısı oldu oda ogün çıkarasıya kadar zorlandı ama sonra çok rahatladı hatta hiçbişey yokmuş gibi yemek yedi düşün herşey hayırlısı
yine sazanlık yapimmi dietemisin benim ilgi alanıma dokundu konuda ondan sordum
hoşbulduk canım nasılsın
yok cnmm daha çocuk bile yok askerliğini göremicez bu gidişle oğlan olursa bastonla ayakda bebek sallıycaz hehe yaş aldı başını gidiyo. ben memnun deilimbenim yaşı sorma yaşlıyım ben 33 ümde:kedi:
estagfurullah en güzel yaslarındasın bence bir bakın için en olgun zamanlar rabbim hayırlı gecirmeyı nasip etsin
hoşbulduk cnm ehh bi gireyim dedim burda neler oluyo bir baktımki şenlik var ark.daşlarda iyi ağırlıyo beni kaldım burda kaydirigubbakcemile5sanada geçmiş olsun daha iyidir inş. baban neyi vardı.gül78
cicibici24 (hemşerim)
hoşgeldiniz kızlar bi 4 gün yoktum hale bak site almış başını geçmişi okuyamadımda
hoşgeldinn canımm biraz geçmişi oku halimi yazdımm dualarınıza ihtiyacımm varr
EFNAN CIM ne oldu buarada sana kıyamam ya olcak kız okadar sen hamileliğin tadını çıkar bak pazar günü arkadaşımlaydık 3 aylık hamile şuana kadar 2.ci mide bulantısı oldu oda ogün çıkarasıya kadar zorlandı ama sonra çok rahatladı hatta hiçbişey yokmuş gibi yemek yedi düşün herşey hayırlısı
iyi canım ya birazdaha cuma günü için dokuz eylül hastaneinden gün aldık bi proftan oraya götürücem bakalım sen nasılsın bende şu 2 ay geçsin istiyorum biran önce ya eylül 22 sini bekliyom yani hamile kalma çalışmaları için :)
vet canımm hamileyimm ama dualarınıza ihtiyacımm var canımm mayıs 7 de düşük yaptımm şimdi hamileyimm ama yine düşük riskim varr dr karından yada koldan iğne verdii ama ben karından korkuyorumm diye kolumdan vurdurdum dün eğer kendim başıma yaparsamm karında olucakk
selam canım. hiç korkma hatırlarsan bir akşam size küçük küçük turuncu ,kahverengi akıntılar geliyor dedim. akşam 11 de doktora gitmiştim. herşeyin normal olduğunu ve bu akıntıların hamilelik boyunca adet zamanlarında da olabileceğini söylemişti. sende rahat ol tatlım 2-3 güne kadar hiçbirşey kalmayacak. ancak kan gelirse endişe et canım
mrb canım evet ii uyum sagladık kendinden bahseder misin
ahh ahh :1closedeyes:
ömrüm çürüdü diyetle..
simdide bebiş için ugrasıyorum aslında.
ya ben ogrenciyken iyiydimde evlenince nolduysa 14 kilo aldımkafamçokkarıştı
iyi canım ya birazdaha cuma günü için dokuz eylül hastaneinden gün aldık bi proftan oraya götürücem bakalım sen nasılsın bende şu 2 ay geçsin istiyorum biran önce ya eylül 22 sini bekliyom yani hamile kalma çalışmaları için :)
merhaba bayanlar SAT 15 Temmuz benim de... beni de aranıza alın