Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

oy oy oyyy teyzesi onun bacaklarını ısırsın ay çok şükür iyi olduğunuza sevindim canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin ben iyiyim çok şükür işlerle haşır neşirim o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma canım

AMİNNNNNNN CANIM ALLAH SANADA EN HAYIRLI ZAMANDA NASİP ETSİN CANIM.. BENDE GEÇ YAZIYORUM ELİM İŞTE GÖZÜM OYNAŞTA TATLIM kaydirigubbakcemile3

azraa sen nasılsın bu arada ..bugun daha iyisin sanırım..masallah zamanla daha ii olur inşallah.
günün sorusu var sanada soricam.
sabah uyanınca ''aa ben hamileyim yaaa'' diye düşünmek nasıl birsey

bugün iyiyim valla canım, düzeliyorum galiba... inan bana onu hatırlamayacak 2 sanıyem bile yok, okadar birlikte yaşıyorum ki aa hamileyim bile diyemedim. okadar muhteşem birşey ki sevdiğin kadarda çok korkuyorsun kaybetmekten. allah hepinize yaşatsın kızlar

ben geldimmmmm azraaa bebişimiz 9 haftalık olmuş maşallah :nazar::nazar: ay ne mutlu sana canım acaba bizlerde görebilicekmiyiz bir gün boshayallersmile

canımsın yaaaaaaaa ne güzel dua ediyon öyle içim rahatladı walla inş. gülüm inş. bize de nasip eder rabbim

ben geldimmmmm azraaa bebişimiz 9 haftalık olmuş maşallah :nazar::nazar: ay ne mutlu sana canım acaba bizlerde görebilicekmiyiz bir gün boshayallersmile

hoşgeldin canımmmmm. ben 1 sene bekledim ağladım isyan ettim ama Allah verdi... inşallah sonu güzel olur 2 hafta sonra ikili üçlü testlerimiz var biraz sitresliyim, hayırlısıyla onuda atlatalım yani kucağıma almadan ohh diyemiycem. tabiki yaşayacaksınız tatlım bende çok umutsuzdum ama sonunda oldu. insallah seninde olacak canım

kizlar ara ara yaziyorum ev kalabalik hala olmadim kasik agris disinda bisey yokk bide agzim kuruyor ama hastada olabilirim cenemde bir sivilce cikdi ya ama goguslerde tti yok ne acima neden renklerinde degisiklik ya heralde degilim hamile ya

hoşgeldin canımmmmm. ben 1 sene bekledim ağladım isyan ettim ama Allah verdi... inşallah sonu güzel olur 2 hafta sonra ikili üçlü testlerimiz var biraz sitresliyim, hayırlısıyla onuda atlatalım yani kucağıma almadan ohh diyemiycem. tabiki yaşayacaksınız tatlım bende çok umutsuzdum ama sonunda oldu. insallah seninde olacak canım

hoşbulduk inşallah canım yaaa saol güzel dileklerin için inşallah sende testlerini atlatırsın sağ salim olumunekankayizsmile

azracım sen hangi doktora gidiyorsun az once prof yazmıstın da o yuzden dikkatımı cekti.

yaa aslında çok stres yapmıyorumm oluruna bırakıyorumm rabbim bilir diyorumm ve dua ediyorumm bana bağışlasınn diyee

mehtabımm gözlerimm dolduu ağlamamk için zor tutuyorumm kendimii evet eşim o kuşun yumurtasıne eski yerine kodu bi gün sonra geldi üzerine oturdu ama o günden berii gelmiyoo zerine oturmuyoo yumurta orada öylece duruyo kuş yumurtayıı korumuyoo artıkk ama rabbim benim beişimi korur inşallah eme ben çok söyledimm kayın valideme oynamayınn diyee kuşun yuvasını bozarsanızz feleket olur diyee eşim mecbur kaldı ve yerinden etti sonuçç belkide bu yzden böyle bilmiyorummki

canımm daha adetim 4 gün geçti 4 haftalık tam bugünn çünkü sat ım 27 hazirann

hamilemisin cnm sende benimde son adetim 26 haziran bende olmadim

azracım sende ilk belirtiler ne zaman başlamıştı sanırım akıntın vardı demi yanlış hatırlamıyorsam tahminen kaç haftalık hamileyken belirtilerin vardı canım

azracım sende ilk belirtiler ne zaman başlamıştı sanırım akıntın vardı demi yanlış hatırlamıyorsam tahminen kaç haftalık hamileyken belirtilerin vardı canım

ben kendimi çok takip eden biriyim. ben hamile olduğumu öğrendiğimde bebeğim 2 haftalıktı belirtilerimde 5-6 gün önceden başlamıştı. yani bebek rahime düştüğü vakit 1 hafta içerisinde ben kendimde değişiklikler gördüm. akıntım yoktu göğüs ağrım yoktu bunlar yüzünden acaba hamile değilmiyim demiştim ama kasık ağrım ağız tadım ve vücut ateşim (37.1 ) sayesinde anladım. ben biraz aykırıyım canım doktorlar bana adet başlangıcından 14 .gün birlikte ol dedi. ben 9. günde birlikte oldum yumurtlama zamanımı en iyi ben bilirim doktor anlamaz dedim ve tuttu :lepi:

hmm anladım canım ..ben hastane mi acaba diye merak ettim o yuzden sordum.sağol tesekkurler .bende asagı yukarı karar verdim doktora inşallah hayırlısı olur.

benim bukadar çok çok iyi doktora gitme sebebim rahim ağzı kanserini atlattım bu profumun yardımıyla, hala testlere tabiyim buyüzden aynı doktorla devam ediyorum. eğer doktorundan memnun kalmazsan öneririm canım

ben kendimi çok takip eden biriyim. ben hamile olduğumu öğrendiğimde bebeğim 2 haftalıktı belirtilerimde 5-6 gün önceden başlamıştı. yani bebek rahime düştüğü vakit 1 hafta içerisinde ben kendimde değişiklikler gördüm. akıntım yoktu göğüs ağrım yoktu bunlar yüzünden acaba hamile değilmiyim demiştim ama kasık ağrım ağız tadım ve vücut ateşim (37.1 ) sayesinde anladım. ben biraz aykırıyım canım doktorlar bana adet başlangıcından 14 .gün birlikte ol dedi. ben 9. günde birlikte oldum yumurtlama zamanımı en iyi ben bilirim doktor anlamaz dedim ve tuttu :lepi:

evet hatırladım canım ateşini ölçtürüp duruyorduk sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim internetten hesaplamama göre eğer tuttuysa 3 haftalık canım ama hiçbirşey hissetmiyorum :uhm:

benim bukadar çok çok iyi doktora gitme sebebim rahim ağzı kanserini atlattım bu profumun yardımıyla, hala testlere tabiyim buyüzden aynı doktorla devam ediyorum. eğer doktorundan memnun kalmazsan öneririm canım

hmm cok gecmiş olsun azracım yaa bilmiyordum.
bende cuma smear yaptırmıstım doktor bazı kırmızılıklar gordu rahimde test sonucuna bakalım dedi.inşallah hayırlısı olur.sonucları salı günü alıcam inşallah.

X