Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yaşı hiç sormayın bakem bende şimdi hamiş kalsam 34 te dogurucam ama cok normal geliyor 34 yas artık miilet 40 unda doguruyorda noluyor:kedi:

sendemi izmirlisinnn ayy 2 hemşerim olduu ya uçanda kuşlara malum olsun ben izmiri özledimm:gitme:

CANIMMMSINN AZRAAMMM İNAŞŞAL BENİMKİDE ADET ZAMANIMM OLDUĞUNDANDIRR ÇOK KORKUYORUMM AYI ŞEYLERİ YAŞAMAKTANN AZRA SEN PEKİ DÜŞÜK ÖNLEYİCİ İLAÇ FALAN KULLANIYOMUSUN?

düşük riskim yok ki tatlım. şuan hamileliğim çok sağlıklı devam ediyor. ilk bebeğimi düşürdükten sonra şimdi prof. dr um var çok bilinçli ve dikkatli takip ediyor beni [/QUOTE]

CANIIMM ANLADIIMM BENİM DOKTOR BANA HER İHTİMALE KARŞI DİYEREK VERDİ İLAÇLARII YİNE DÜŞMESİNN DİYEE AMA AKINTININ ÇOK ÜSTÜNDE DURMADII İNŞALLAH HAFTAYA PAZARTESİ KESEYİİ GÖRÜRSEMM DERİN NEFES ALICAMM

hoşbulduk cnm ehh bi gireyim dedim burda neler oluyo bir baktımki şenlik var ark.daşlarda iyi ağırlıyo beni kaldım burda kaydirigubbakcemile5sanada geçmiş olsun daha iyidir inş. baban neyi vardı.[/QUOTE]

İYİ YAPMIŞSIN CANIM BİZİM BU SİTE ÇOK ÇILGIN VE KEYİFLİDİR HERKES BİRBİRİYLE 40 YILLIK DOST GİBİDİR HERKES Bİ ÇOK ŞEYİNİ ANLATIR BURDA SEVİNCİNİ ÜZÜNTÜSÜNÜ AGANİGİLERİNİ BİLE :)

SAOL CANIM GEÇEN HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ BABAMI AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRMIŞTIK DURUMU KÖTÜYDÜ AĞZI YÜZÜ KAYMIŞTI MEĞER BEYİNE GİDEN Bİ DAMAR %65 TIKALIYMIŞ DEVAMLI BAŞ DÖNMESİ VAR ONDA O YAPIYOMUŞ İŞTE CUMA GÜNÜ İÇİN Bİ PROFTAN RANDEVU ALDIK BAKALIM NE OLACAK ANNEMİN BELİ TUTULDU BEL FITIĞI VAR EŞİM 1 AYDIR ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYO HASTANEDE BENDE ANNEMDE KALIYOM 1 AYDIR KOCAMDAN AYRI BENDE DE GEÇEN SENE DÜŞÜK YAPTIM EYLÜLDE BUAY KORUNMAYI BIRAKTIK OLMADI SONRA ADETİM 8 GÜN GECİKTİ DR GİTTİM GÖĞÜSLERİMDEN DÜŞÜKTEN BERİ SÜT GELİYO MEĞER ONDAN ÇOCUĞUM OLMAZMIŞ O DEĞER DÜŞMEDEN PROLAKTİN DEĞERİ ŞİMDİ 2 AY İLAÇ KULLANCAM DÜŞERSE ÇALIŞMALARA DEVAM CANIM YA AYYY NE ÇOK YAZDIM HAYAT HİKAYEMİ ANLATTIM RESMEN AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY OOOFFFFFFF AAMMMMMMMAAAAAAAAAAAAANNNNNNN:)

AZRAMMM HAMİLELİĞİNN İÇİN MAŞALLAHH DEMEYİİ UNUTMUŞUMM İNŞALLH HİÇ Bİ SORUNN YAŞAMADANN BİTER VE ALIRSINN KUAĞINA SAĞ SALİMM :nazar::nazar:

little angel------------------ 27 temmuz
rasiha-------------------------- 28 temmuz
dozturk--------------------------28 temmuz
BEYAZ_DUA-----------------28temmuz

en yakın beklenenler bu arkadaslar sanırım hın hın hın hın..zemuszemus
ellerine sağlık mehtapcım.

reyyaaan bendim hava değiştirelim diyen ..ohh ne güzel misafirler falan ..ben cok severim kalabalıgı.

düşük riskim yok ki tatlım. şuan hamileliğim çok sağlıklı devam ediyor. ilk bebeğimi düşürdükten sonra şimdi prof. dr um var çok bilinçli ve dikkatli takip ediyor beni

CANIIMM ANLADIIMM BENİM DOKTOR BANA HER İHTİMALE KARŞI DİYEREK VERDİ İLAÇLARII YİNE DÜŞMESİNN DİYEE AMA AKINTININ ÇOK ÜSTÜNDE DURMADII İNŞALLAH HAFTAYA PAZARTESİ KESEYİİ GÖRÜRSEMM DERİN NEFES ALICAMM[/QUOTE]

düşükten hemen 1 ay sonra hamile kaldığın için önlem almıştır yada senin düşük nedenin neydi tatlım ona bağlı olarakmı verdi acaba... ama benim dr um dediği gibi kan gelmeden panik olma. bu güzel anının tadını çıkar canım

hoşbulduk cnm ehh bi gireyim dedim burda neler oluyo bir baktımki şenlik var ark.daşlarda iyi ağırlıyo beni kaldım burda kaydirigubbakcemile5sanada geçmiş olsun daha iyidir inş. baban neyi vardı.

İYİ YAPMIŞSIN CANIM BİZİM BU SİTE ÇOK ÇILGIN VE KEYİFLİDİR HERKES BİRBİRİYLE 40 YILLIK DOST GİBİDİR HERKES Bİ ÇOK ŞEYİNİ ANLATIR BURDA SEVİNCİNİ ÜZÜNTÜSÜNÜ AGANİGİLERİNİ BİLE :)

QUOTE]

çoook gelmiş geçmiş olsunn prolaktin sorunu ablamdada vardı inşallah çözülür biran önce. izmirin neresindensin ben karşıyakalıyım ama şuan antalyada oturuyom 2 aydır.

hoşbulduk cnm ehh bi gireyim dedim burda neler oluyo bir baktımki şenlik var ark.daşlarda iyi ağırlıyo beni kaldım burda kaydirigubbakcemile5sanada geçmiş olsun daha iyidir inş. baban neyi vardı.

SAOL CANIM GEÇEN HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ BABAMI AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRMIŞTIK DURUMU KÖTÜYDÜ AĞZI YÜZÜ KAYMIŞTI MEĞER BEYİNE GİDEN Bİ DAMAR %65 TIKALIYMIŞ DEVAMLI BAŞ DÖNMESİ VAR ONDA O YAPIYOMUŞ İŞTE CUMA GÜNÜ İÇİN Bİ PROFTAN RANDEVU ALDIK BAKALIM NE OLACAK ANNEMİN BELİ TUTULDU BEL FITIĞI VAR EŞİM 1 AYDIR ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYO HASTANEDE BENDE ANNEMDE KALIYOM 1 AYDIR KOCAMDAN AYRI BENDE DE GEÇEN SENE DÜŞÜK YAPTIM EYLÜLDE BUAY KORUNMAYI BIRAKTIK OLMADI SONRA ADETİM 8 GÜN GECİKTİ DR GİTTİM GÖĞÜSLERİMDEN DÜŞÜKTEN BERİ SÜT GELİYO MEĞER ONDAN ÇOCUĞUM OLMAZMIŞ O DEĞER DÜŞMEDEN PROLAKTİN DEĞERİ ŞİMDİ 2 AY İLAÇ KULLANCAM DÜŞERSE ÇALIŞMALARA DEVAM CANIM YA AYYY NE ÇOK YAZDIM HAYAT HİKAYEMİ ANLATTIM RESMEN AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY OOOFFFFFFF AAMMMMMMMAAAAAAAAAAAAANNNNNNN:)[/QUOTE]

CANIMM ALLAH hepinize tez zamanda sağlıkk versinn inşallah

a.s.:1hug:Şeniz mutlu yıllarrr kaç yaşına girdin

25 E GİDİMM RABBİMDEN EN GÜSEL HEDİYEMİ ALDIMM İNŞALLAH SAĞLIKLI VE HAYIRLI OLURR

little angel------------------ 27 temmuz
rasiha-------------------------- 28 temmuz
dozturk--------------------------28 temmuz
BEYAZ_DUA-----------------28temmuz

en yakın beklenenler bu arkadaslar sanırım hın hın hın hın..zemuszemus
ellerine sağlık mehtapcım.

reyyaaan bendim hava değiştirelim diyen ..ohh ne güzel misafirler falan ..ben cok severim kalabalıgı.

evet güzel oluyor gelecek olan annemm olunca ,çok özledim,insan gurbette çok arıyor anneyi,yanlız dedim ya yengem ikinciye hamile,bende kendimi kötü hissediyorum,çok istedim böyle onlar gelmeden amile olsam ve öğrensem ve bu sevinçli haberi onlaraa burda versem ne hoş olurdu

kızlarrr banada bir teselli verin yaff enson 14 haz. adet oldum 22 haz ameliyat bidaha adet madet yokkk şişdim sinirden kocama çatar oldum haftaya kontrol var korkuyom kötü bir durum var diee buarada bebek yokk yasaklardayız. rahim ameliyatı iyi olmassa adet gelmesmiş ameliyat sonrası die bişi dudum korkuyom bidaha amel. olmakdan yaaeyvahedigeldismile

evet güzel oluyor gelecek olan annemm olunca ,çok özledim,insan gurbette çok arıyor anneyi,yanlız dedim ya yengem ikinciye hamile,bende kendimi kötü hissediyorum,çok istedim böyle onlar gelmeden amile olsam ve öğrensem ve bu sevinçli haberi onlaraa burda versem ne hoş olurdu

amaaan üzüldüğün seye bak:teselli:
hem şimdi haber verirsen kalabalıkta araya kaynar :jeyyar:
inşaalh onumuzdeki ay verirsin haberi bida gelmeleri için vesile olur..
:dance:

tosticim 27 yasındayım .3 yıllık evliyim askerlik şu bu derken ..kısmet bu zamanaymıs yeni basladık calısmalara ..hayırlısı olur ınsallah.
sende nasıl durumlar.

ben 23 yaşındayım 2 yıllık evliyim ilk 8 ay korunmuştuk korunmayı bıraktıktan 11 ay sonra hamıle kladım subatta mayıs 18 de kalbi durdu bebegımın 11 haftalıktı su 2 ay korunduk su an adetım bitince korunmayı bırakacagız inş.

CANIIMM ANLADIIMM BENİM DOKTOR BANA HER İHTİMALE KARŞI DİYEREK VERDİ İLAÇLARII YİNE DÜŞMESİNN DİYEE AMA AKINTININ ÇOK ÜSTÜNDE DURMADII İNŞALLAH HAFTAYA PAZARTESİ KESEYİİ GÖRÜRSEMM DERİN NEFES ALICAMM

düşükten hemen 1 ay sonra hamile kaldığın için önlem almıştır yada senin düşük nedenin neydi tatlım ona bağlı olarakmı verdi acaba... ama benim dr um dediği gibi kan gelmeden panik olma. bu güzel anının tadını çıkar canım[/QUOTE]

YOK CANIMM DÜŞÜKTEN SONRA 2 ADET OLDUMVE BIRAKTIMM ÖNCEKİ DÜŞÜK NEDENİNİ ARAŞTIRDIKK KAN PIHTILAŞMA TESTİ YAPTIRDIKK SONUÇ İYİ ÇIKTII EŞİMİN SPERMLERİNİN KALİTESİNE BAKTIRDIK NORMAL ÇIKTII YANİİ HİÇ Bİ SORUN ÇIKMADII BENDE ANLADIMM Kİ O AY ÇOK AĞIR İŞLER YAPMIŞTIMM YATILI MİSAFİRİM VADR DİP KÖŞE TEMİZLİK YAPMIŞTIMM BALKONDAN HALI FALAN SİLKELMİŞTİMM O YÜZDEN OLDU DİYE KARAR VERDİMM BU AY Kİ EN BÜYÜK GÜVENCEMDE O ZATENN AĞIR İŞ YAPMADIMM AME HERZAMANKİ İŞLERİMİ YAPTIMM MECBURENNN
İNŞALLAH HİÇ KAN FALAN GELMEZDE BEBİŞİMİ ALIRIMM KUCAĞIMAA HEPİMİZ ALIRIZZ İNŞALLAH

benim kardeşimde 2 ciye hamileee ama ben üsülmüyom ilk yeğenimle avunuyommm sende üzülme cnm.

çoook gelmiş geçmiş olsunn prolaktin sorunu ablamdada vardı inşallah çözülür biran önce. izmirin neresindensin ben karşıyakalıyım ama şuan antalyada oturuyom 2 aydır.[/QUOTE]

EEEE ABLANDA NE OLDU SONRA NASIL ÇZÜLDÜ SORUN Kİ AYYYY STRES OLDUM VALLAHİ BEN YEŞİLYURTTAYIM CANIM HIIIM OLSUN ANTALYADA ÇOK GÜZEL BİZ BALAYINI ORADA YAPMIŞTIK 1.5 YIL ÖNCE

X