Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

darısı önümüzdeki aya cnm

Reyyaannn mehtapp
canım ben yazdım sana sanırım henüz okumadın yada sayfa atladı

üzülme inşallah bidahaki aya güzel haberlerini alırız canım bidahaki adet tarihin verirsen listede düzeltirim

merhaba canım geldim,dua ettim akşam inşaalah sağsalim bbeğine kavuşursun busefer cnm yaa,ama dikkat et kendine
Reyyaannn mehtapp

canımmmm

yaa aslında çok stres yapmıyorumm oluruna bırakıyorumm rabbim bilir diyorumm ve dua ediyorumm bana bağışlasınn diyee

mehtabımm gözlerimm dolduu ağlamamk için zor tutuyorumm kendimii evet eşim o kuşun yumurtasıne eski yerine kodu bi gün sonra geldi üzerine oturdu ama o günden berii gelmiyoo zerine oturmuyoo yumurta orada öylece duruyo kuş yumurtayıı korumuyoo artıkk ama rabbim benim beişimi korur inşallah eme ben çok söyledimm kayın valideme oynamayınn diyee kuşun yuvasını bozarsanızz feleket olur diyee eşim mecbur kaldı ve yerinden etti sonuçç belkide bu yzden böyle bilmiyorummki

sen kaç haftalıkdın cnm herkesde aynı olmaz belirtiler takma kafana
canımm daha adetim 4 gün geçti 4 haftalık tam bugünn çünkü sat ım 27 hazirann

EVET CANIMM BENİMDE DÜŞÜKTEN SONRA ADET SANCIMM BİLE OLMADI ZATEN BELİRTİ FALAN BEKLEMİYORUMM AMA YİNEDE SENİN İÇİN İYİİ DEMEK İSTEDİMMM

merhaba canım geldim,dua ettim akşam inşaalah sağsalim bbeğine kavuşursun busefer cnm yaa,ama dikkat et kendine

canımmmm

İNŞALLAH KAVUŞURUMM BENDE DUA ETTİM HEPİNİZEE İNŞALLAH HEPİNİZ TEZ ZMANDA HAMİŞ KALIRSINIZ VE SAĞ SAĞLİMM KUCAĞINIZA ALIRSINIZZ

canım efnancım belirtiler o kadar erken beşlemıyo zaten ben 6 haftalıkta yaşamaya başladım sen belirtileri hiç kafana takma

EFNANCIM güvercin yumurtası olayını okudum canım yaa,çok etkilendim,sonuçta onunda yuvası var ailesi var demi,ama böyle şeyler dikkt edin,dikkat edeyim derken de kendini heder etme tatlım

Efnancim dualarimla hem senin ve diğer arkadaşların yanında olucam dr gittinmi bence biran önce sen bi dr git için rahatlar eğer düşük tehlikesi varsada büyününe bakarsın

allah razı olsun efnancım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

efnanimm güzelim daha yenisin bu ayda olan herşer aşırı olmamak kaydıyla normal hatta ara lekelenmelerde olur yerleşme kanaması derler. benim 3 ay kanamam oldu hamileyken tabi sonra 4,5 lıkken düştü ama düşme sebebi rahimdenmiş. neyse ben bile kanamam varken bebeğe moral veriyorsdum konuşuyodum onla cidden. bak. sende oluruna bırk cnm.

kızlar nasılsınız bi hatrınızı sorayım dedim epeydi girmedim de

üzülme inşallah bidahaki aya güzel haberlerini alırız canım bidahaki adet tarihin verirsen listede düzeltirim[/QUOTE]

bir sonraki adetim 24 ağustos cnm.ama inşallah gelmez:)düzeltirsen sevinirim canım.

mrb arkadaslar efnani mrb canım gözünaydın hamileymişsin rabbim bir daha yaşatmasın o acıyı kaça ay sonra hamile kaldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…