kısslaarrr ben regl oldum.önümüzdeki aylara bakıcaz artık.ama bu ay kocamın yanından hiç ayrılmıcam.geçen ay bi hafta bodruma gitmiştim annemlerin yanına,tamda ovulasyon günlerimdi.bakalım bu ay biraz destekli çalışalım nolcak:)ağustosun 3 üne randevu aldım dr.a gidicem genel bi kontrole.hem dr.la tanışayım diye.
canım ben yazdım sana sanırım henüz okumadın yada sayfa atladıReyyaannn mehtapp
kısslaarrr ben regl oldum.önümüzdeki aylara bakıcaz artık.ama bu ay kocamın yanından hiç ayrılmıcam.geçen ay bi hafta bodruma gitmiştim annemlerin yanına,tamda ovulasyon günlerimdi.bakalım bu ay biraz destekli çalışalım nolcak:)ağustosun 3 üne randevu aldım dr.a gidicem genel bi kontrole.hem dr.la tanışayım diye.
merhaba canım geldim,dua ettim akşam inşaalah sağsalim bbeğine kavuşursun busefer cnm yaa,ama dikkat et kendinekızlarr üzülmemek için zor tutuyorumm kendimi akıntımın rengi sarı geliyoo sanki kaa dönecek gibi çok korkuyorumm bu bebişimde düşmesinn nolurr bana dua edinn dün doktora gittim kan değerlerime baktıı iyi dedi keseyi bir hafta sonra görebiliriz dedi muayene etmedii ama ilki düşük olunca bu da düşmesin diye karından iğne ve aspirin verdii çok çok çok çok dualınıza ihtiyacımm varrr
Reyyaannn mehtapp
hmm enfeksiyon yoksa akıntı da normaldir yaa kötü düşündükçe kendi kendine etkilencen bazen stresde kanamaı başlatıyor. Kan gelcek die bekler durursan gelir.allah korusun düşünme bence. Iyi olumlu düşün
[ı]listeyi yapacam canım öbür arkadaşlarda tarihini verirse daha iyi olur seninkini not aldım kenara[/ı]
[ı]efnan canım bizde seni özledik kaç gündür sana denk gelemedim hiç üzülme istirat et bol bol iş yapma ama okadarda düşünme bütün gün akıntıyı stres yapma kendine sakın hem sarı olması normal diye biliyorum kimisi o sarı akıntıdan anlıyor hamile olduğunu geçenlerde şu kuş hikayen çok ilginçti vallaha benimde muhabbet kuşum 5 yumurta yapmıştı kafeste yerde duruyordu teyzem ve anneannem günah yuva yap falan dediler ama kuş o yaptığım yuvadan onları aldı ağzıyla kendi yumurtladığı yere atmaya uğraştı o sırada hepsi kırıldı ne güzelde üzerinde yatıyordu hep hiç elleme bence bırak kendi haline inanıyorumki o yumurtasını korudukça seninde bebişin karnında korunuyor canım emin ellerdedir hiç üzüntü yapma kendine sakın sakın psikolojide çok önemli[/ı]
canımm daha adetim 4 gün geçti 4 haftalık tam bugünn çünkü sat ım 27 hazirannsen kaç haftalıkdın cnm herkesde aynı olmaz belirtiler takma kafana
efnancım illaki herkeste belirti olacak diye bişey yok geçen gün bi arkadaşla konuşuyoruz hiç bi problem yaşamamış hamileliğinde, bulantı hiç olmamış maşallah çok sağlıklı bi kızı oldu 2 yaşını doldurdu
merhaba canım geldim,dua ettim akşam inşaalah sağsalim bbeğine kavuşursun busefer cnm yaa,ama dikkat et kendine
canımmmm
allah razı olsun efnancım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinEVET CANIMM BENİMDE DÜŞÜKTEN SONRA ADET SANCIMM BİLE OLMADI ZATEN BELİRTİ FALAN BEKLEMİYORUMM AMA YİNEDE SENİN İÇİN İYİİ DEMEK İSTEDİMMM
İNŞALLAH KAVUŞURUMM BENDE DUA ETTİM HEPİNİZEE İNŞALLAH HEPİNİZ TEZ ZMANDA HAMİŞ KALIRSINIZ VE SAĞ SAĞLİMM KUCAĞINIZA ALIRSINIZZ
iyiz cnm sen nasılsınn morali bozuklara moral test yapmayanlara test dağıtıyoz.delikafaduldenkızlar nasılsınız bi hatrınızı sorayım dedim epeydi girmedim de
darısı önümüzdeki aya cnm
kızlar nasılsınız bi hatrınızı sorayım dedim epeydi girmedim de
evet cnm inşallah önümüzdeki ay :)