Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yidim yidim geldim guclubacismile
haydi ama su üzüntülü havayı dağıtalım.efnanın en cok buna ihtiyacı var.:dance:
biri evlensede kınasına gitsek
:teytey::teytey::teytey:

canım efnancım belirtiler o kadar erken beşlemıyo zaten ben 6 haftalıkta yaşamaya başladım sen belirtileri hiç kafana takma

canımm hayırlısı bakalımm haftaya keseyii görücezz rabbim nasip etsinn görmemmizi

efnancım güvercin yumurtası olayını okudum canım yaa,çok etkilendim,sonuçta onunda yuvası var ailesi var demi,ama böyle şeyler dikkt edin,dikkat edeyim derken de kendini heder etme tatlım

canımm rabbim ömrü varsa zatenn onu bana bağişlarr yoksa üzülsemm neye fayda eder kii

efnancim dualarimla hem senin ve diğer arkadaşların yanında olucam dr gittinmi bence biran önce sen bi dr git için rahatlar eğer düşük tehlikesi varsada büyününe bakarsın

gittim canımm ama alttan bakması şuan tehlikedir sanırımm karından baksada anlama zzatenn ama saten düşük önleyici iğne ve çocuk aspirini verdi

efnanimm güzelim daha yenisin bu ayda olan herşer aşırı olmamak kaydıyla normal hatta ara lekelenmelerde olur yerleşme kanaması derler. Benim 3 ay kanamam oldu hamileyken tabi sonra 4,5 lıkken düştü ama düşme sebebi rahimdenmiş. Neyse ben bile kanamam varken bebeğe moral veriyorsdum konuşuyodum onla cidden. Bak. Sende oluruna bırk cnm.

evet yaa ara ara konuşuyoruzz eminimm beni duyuyoduurr eminimm beni üzmemek içinn iyi olacaktırr sanada çok üzüldümm canımm bende 2.5 ay önce düşük yaptımm ozaman daha bilinçsizdimm şimdi rabbim daha iyisini bilir diyorumm herşeyde bi hayır vardır

efnanimm düşük sonrası hamile kaldın kaldın yoksa tutmuyor bidaha iyi yapmışsın hemen bebek yaparak.:emir_bebek: tevekkül allahdan

ayyyyyyyyy iyi olmanıza çok sevindim malum annemdeyim hala ondan yani giremedim bu hafta bide babm rahatsız olun ca neyse iyi şimdi biraz daha bu arada yeni arkadaşlar gelmiş

gül78

cicibici24 (hemşerim)

hoşgeldiniz kızlar bi 4 gün yoktum hale bak site almış başını geçmişi okuyamadımda

EFNAN CIM ne oldu buarada sana kıyamam ya olcak kız okadar sen hamileliğin tadını çıkar bak pazar günü arkadaşımlaydık 3 aylık hamile şuana kadar 2.ci mide bulantısı oldu oda ogün çıkarasıya kadar zorlandı ama sonra çok rahatladı hatta hiçbişey yokmuş gibi yemek yedi düşün herşey hayırlısı

kızlar nasılsınız bi hatrınızı sorayım dedim epeydi girmedim de

hoşgeldinn canımm biraz geçmişi oku halimi yazdımm dualarınıza ihtiyacımm varr

mrb arkadaslar efnani mrb canım gözünaydın hamileymişsin rabbim bir daha yaşatmasın o acıyı kaça ay sonra hamile kaldın canım

vet canımm hamileyimm ama dualarınıza ihtiyacımm var canımm mayıs 7 de düşük yaptımm şimdi hamileyimm ama yine düşük riskim varr dr karından yada koldan iğne verdii ama ben karından korkuyorumm diye kolumdan vurdurdum dün eğer kendim başıma yaparsamm karında olucakk

vet canımm hamileyimm ama dualarınıza ihtiyacımm var canımm mayıs 7 de düşük yaptımm şimdi hamileyimm ama yine düşük riskim varr dr karından yada koldan iğne verdii ama ben karından korkuyorumm diye kolumdan vurdurdum dün eğer kendim başıma yaparsamm karında olucakk[/QUOTE]

allah yardımcın olsun canım neden acaba ya cocuk yapmaya korkar olduk kanaman falan mı var senın ilki kaç haftalıktı düştü

X