- 15 Temmuz 2010
- 2.536
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yidim yidim geldim guclubacismile
haydi ama su üzüntülü havayı dağıtalım.efnanın en cok buna ihtiyacı var.:dance:
biri evlensede kınasına gitsek
:teytey::teytey::teytey:
kızlar nasılsınız bi hatrınızı sorayım dedim epeydi girmedim de
mrb arkadaslar efnani mrb canım gözünaydın hamileymişsin rabbim bir daha yaşatmasın o acıyı kaça ay sonra hamile kaldın canım
hoşgeldin cnmm a.s.
ne kınasıııı evli değilmii yoksa benmi sazanım hehekafamçokkarıştı
canım efnancım belirtiler o kadar erken beşlemıyo zaten ben 6 haftalıkta yaşamaya başladım sen belirtileri hiç kafana takma
efnancım güvercin yumurtası olayını okudum canım yaa,çok etkilendim,sonuçta onunda yuvası var ailesi var demi,ama böyle şeyler dikkt edin,dikkat edeyim derken de kendini heder etme tatlım
efnancim dualarimla hem senin ve diğer arkadaşların yanında olucam dr gittinmi bence biran önce sen bi dr git için rahatlar eğer düşük tehlikesi varsada büyününe bakarsın
efnanimm güzelim daha yenisin bu ayda olan herşer aşırı olmamak kaydıyla normal hatta ara lekelenmelerde olur yerleşme kanaması derler. Benim 3 ay kanamam oldu hamileyken tabi sonra 4,5 lıkken düştü ama düşme sebebi rahimdenmiş. Neyse ben bile kanamam varken bebeğe moral veriyorsdum konuşuyodum onla cidden. Bak. Sende oluruna bırk cnm.
hoşbulduk gülcüm nasılsın yaş kaçtı canım senin
ortada yanlış anlaşılma dolaşıyor öyle delikafadulden yok canım evli tabiiki,
afiyet olsun kepeklim. ekmek olarak da kepekli tercih etmişsindir dimi aklinialirimsmile
tabikkii... forever kepek :dance:
makarna vardı onu bile yemedim kaydirigubbakcemile2
incecik olicam ben
hoşbulduk canım nasılsınhoşgeldin tosti :)
benim yaşı sorma yaşlıyım ben 33 ümde:kedi:
estagfurullah en güzel yaslarındasın bence bir bakın için en olgun zamanlar rabbim hayırlı gecirmeyı nasip etsin
mrb arkadaslar efnani mrb canım gözünaydın hamileymişsin rabbim bir daha yaşatmasın o acıyı kaça ay sonra hamile kaldın canım