Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

ii bozulmuşsun sen bana ben kime neler söyledim bozulma sen de beni boz ben zaten sen beni boz diye laf atıyorum sana esmaya bak azıcık ne güzel de bozuyor beni

hani sen benimle ii anlaşacaktın ne oldu benim söylediğim herşey espri ciddiye alma ,esmadan tüyo alabilirsin bu konuda kendisi ii laf çakar da kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ben bozulmadım ama garip geldi neyse ya sölemek istedim iyi anlaşıyoruz zaten problem yok

bende iyi laf çakarım ama insanların kırılmasını istemem çünkü tanımaya çalışıyorum...yoksa bende bozerım

kızlar niye birbirinizi bozmak için çaba harcıyorsunuz kırılanlar olabiliyor, güzel güzel sohbet edelim işte.

tamam ben çıkayım bari topikten herkes çok kırılgan ne edeyim mafoldumbenmafoldumben

gıcık bozmakdan ve bozulmakdan mutluluk duyar berenciğim tanıynca anlarsın sen güzel güzel sohmet et canm ben cvp larım

gıcık bozmakdan ve bozulmakdan mutluluk duyar berenciğim tanıynca anlarsın sen güzel güzel sohmet et canm ben cvp larım

ha şunu bilselerdi
seni bi bozarsam bi daha kimse toplayamaz parçalarını ona göre kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…