Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

bu renk sana ii gitmiş gayet de doğal görünüyor hoş olmuş beğendim (nasıl olduysa ) zemuszemus

esma hiçbir şeyi boşver de bir şeyi tam olarak yapmadığın için bekarsın bi kere lülülülülülülülülülülülü

ölsemde gam yemem artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden

he şu görümceyi okunuz dimi allah ne görümceymiş yaaa ama kocasını takdir ettim nasıl gitmişde tokatlamış bacısınııı delikafadulden

he valla düşmen başına böyle grümce ay ben olsam kocayı beklemez saçını başını yolardım haac kaydirigubbakcemile

yokki bacum iş yerindeyim evde bir ara akşam kimse yokken ortalık ıssızken olabilir kaydirigubbakcemile3

olmaz o zaman albümüne ekle profiline ordan görelim ben akşam yokum burda çatlarım kaydirigubbakcemile

esma gaza gel hadi gaza gel hadiiiiiilülülülülülü

ne gazı leyyynnn ,cürmün kadar yer yakarsın beeeee:mymeka:

:sinifsinif:ben sana küsmüştüm robot hanım

havamı alan olmadı şu ana kadar canımcım ancak ben aldım hepdelikafaduldendelikafaduldenuğraşma bence

:sinifsinif:ben sana küsmüştüm robot hanım

havamı alan olmadı şu ana kadar canımcım ancak ben aldım hepdelikafaduldendelikafaduldenuğraşma bence

sen daha beni tanımıyorsun büyük konuşma kaydirigubbakcemile

aman küsersen küs çok da umrumdakaydirigubbakcemile

niye küstüğünü söyle de bilelim bari

esma cevap yazdığın kısımda gelişmiş cevaba gir orada eklenti ekle var tıkla resmi yükle pencereyi kapat de cevaplaya tıkla tamamdır

anlarsan tabi lülülülülülü

esma sen koymuştun sanki resmini ilk tanıştığımızda robotla aynı gün beyaz badili bi resimdi saçların koyu renkdi sen değilmiydin o acaba gıcık kimdi o yaa

sen daha beni tanımıyorsun büyük konuşma kaydirigubbakcemile

aman küsersen küs çok da umrumdakaydirigubbakcemile

niye küstüğünü söyle de bilelim bari

esma cevap yazdığın kısımda gelişmiş cevaba gir orada eklenti ekle var tıkla resmi yükle pencereyi kapat de cevaplaya tıkla tamamdır

anlarsan tabi lülülülülülü

geriye gidersen neden küstüğüme bakarsın şaka yapıyodum öle..

sende beni tanımıyosun daha karşılıklı

ne olursa olsa burda şakalaşıyoruz çok da umurumda demen kırdı beni sonuçta muhabbet ediyoruz tatlı tatlı atışıyoruz ama çok da umurumda demen ne bilim hoş gelmedi neyse

X