- 11 Aralık 2009
- 8.819
- 2
herkes nereli olduğunu yazdı sen nerelisin ben sivaslıyım
sarmış sivaslılar etrafımı zaten öbürü malatyalı filan ne bu leyyynnn çekilin karadeniz uşağı geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr a.sa.sa.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes nereli olduğunu yazdı sen nerelisin ben sivaslıyım
sarmış sivaslılar etrafımı zaten öbürü malatyalı filan ne bu leyyynnn çekilin karadeniz uşağı geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr a.sa.sa.s
karadeniz bayılırım 3 ayak horon ciıngıllımmmmmmmmmm :teytey:
ne sandın bu dil başka kimde olur beee ,resmim nereli gibi duruyor fisfisfis
burun ele veriyor zaten oy oy cıngıllım biliyomusun o oyunu:teytey:
ha şunu bilselerdi
seni bi bozarsam bi daha kimse toplayamaz parçalarını ona göre kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
noluyoo leeennnakannehir
bi sen eksiktin gel ,kırıldı bana zuzu ,sıra sende şimdi sen de kırılırsın olur biter ,ben de çeker giderim :1closedeyes::1closedeyes:
geldim yemekteydim sonra elemanlara avans dağıttım
ben hemen bozulan tiplerden değilim ama tanıyorum işte şimdi problem yokdelikafadulden
bi sen eksiktin gel ,kırıldı bana zuzu ,sıra sende şimdi sen de kırılırsın olur biter ,ben de çeker giderim :1closedeyes::1closedeyes:
sevindirdin elemanlkarı hee :sm_cool:
gıcık ana ekranda senin adın var siteye yeni olanlar buyrun sohbete diye sen mi yaptın öylee
he valla hemde nasıl sevindiler delikafaduldenzaten amma paracılar 3 milyar maaş alırlar 2 gün sonra gelirler avansa beğenmezler parayı deli oluyorum bazen yaaaa
canım call center almanyaya satış yapıyolar prim sistemi
ben ek iş olarak yapayım şu işi olmaz mı laelaelaelaelae
almancan varsa hemen gelll