- 11 Aralık 2009
- 8.819
- 2
ben boya almaya gidiyooooommmmhihoyyytdelikafadulden
aman git geç kalma kaydirigubbakcemile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben boya almaya gidiyooooommmmhihoyyytdelikafadulden
gelme geri dönnnnnnnnlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
yooo ,ben çok memnunum iikide evlenmişim ,sen şimdi alışma evresindesin ,zamanla alışırsın merak etme ,sorunlar zamanla düzelir
ne dedin sen çaaaaat :mymeka:
al sana şapşal bi aşık kaydirigubbakcemile
bu arada aşk fiziksel çekimdir ,karşındakina fizksel olarak çekim duyuyorsan adı aşktır ,sevgi duygusal çekimdir ,aşk geçici sevgi kalıcıdır ama sevginin olduğu yerde de her zaman aşk vardır ,sevmediğiniz adama karşı bir çekim hissedebilir misiniz lmaz:lmaz:
ne açıklama amalaelaelaelaelae
hangi sorunlar zamanla düzelir kız umcum sorun mu var yoksa varsa söyle seni üzeni var yaa kaydirigubbakcemile
yedin şamarı rabott :roflol::roflol::roflol:
bak bu ii işte opuyorumnanaktan
zuzu sen evde mi kaldın bu yaşa kadar bakayım senin gibiler çocuğunu ilkokula gönderiyor be kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hoşbuldu pelerinli bu sıralar yoğunum canım ..:)
umucum happy bithday to youuuu a.s.
evet öyle tabii mis gibi işten çık eve git yemek hazır sofra hazır çay hazır ahh anacığım bekarlığın yerini hiçbirşey tutmaz :gitme:
ikinci bir ailen oluyor hiç tanımıyorsun insan kendi ailesiyle anlaşamadığı durumlar olurken birde nişanlının ailesi çıkıyor alışma evresinde bence en zor evre bu işte aileler...
zuzu sen kaç yaşaındasınki kuzum kaydirigubbakcemile2
alayı tembel bunların yaaa ,ne var eşine ellerinle emeğinle sevginle birşeyler hazrlamak sana ağır mı geliyor ağır geliyorsa sevmiyorsun demektir ,bu kadar da abartmayın yani olayı ,zamanla alışırsın otomatiğe bağlarsın merak etme ..kadın dediğin biraz hamarat olur çekip çevirir herşeyi
alayı tembel bunların yaaa ,ne var eşine ellerinle emeğinle sevginle birşeyler hazrlamak sana ağır mı geliyor ağır geliyorsa sevmiyorsun demektir ,bu kadar da abartmayın yani olayı ,zamanla alışırsın otomatiğe bağlarsın merak etme ..kadın dediğin biraz hamarat olur çekip çevirir herşeyi