Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

:uhm:

kendinden emin otoriter hükmedici etkileyici asil onurlu ve gururlu sevecen neşeli dikkat çekmek isteyen inatçı mert övgü bekleyen aslanın bazı özellikleri sende hangisisengözlerimebaksanab

inan hepsi varrr hepsiiiii ama en çok inatçılığım ve de gururum ama genel anlamda hepsiini taşıyorum bütün özelliklerini

günaydın zuzu kahvemi aldım elime kimse yok pek sabah sabah henüz açılamadım :jeyyar::jeyyar:

valla bende öle sabahtan beri kola içmekten bir hal oldum içim yanıyo ya soğuk ya hava hep böle oluyorum ben normalde 11 de iş başı yapıyorum ama bazen erken geliyom bu hafta hep erken geldim kendime vakit ayırıyorum böle erken gelince yoksa fırsat buldukça girip çıkıyom hemen

için neden yanıyo bakayım başka sebepler olmasın sengözlerimebaksanab

ne müdürüsün sen bakayım ,ohhh 11 de işbaşı iisin valla akşam kaçta çıkıyorsun

canım sabah sabah kolamı içiyosun 11 de işe geliyorum diyosun nerde ne müdürünsü kiii

canım benim ben alman firmasında çalışıyorum bizim türkiyeyle hiç bir bağlantımız yok call center yani çağrı merkezi bizim çalışma saatlerimiz duruma göre değişiyo ama ben genellikle erken geliyorum sekzi buçuk ama çok uykum varsa 10:30 geliyorum..akşam sekiz buçuktada çıkıyorum ..bu arada personel müdürüyüm.

seni fazla yanıp tutuşturmadan geldim işde opuyorumnanaktan kaptırmam seni kimseye :lepi:

zuzuuuuuuu bak ne diyor duydun mu ,kapar mısın kapmaz mısın opuyorumnanaktan

personel mdürüymüş zuzu ,çocuklar duymasındaki pınar altuğ geldi aklıma
perrrrrrrrrrrrsonellll müdürü laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…