Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

ben çıkıyorum canlar hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakn yarn görüşürz iyi geceler şimdidena.s.:enbuyukkk:

Başaklar pek konuşkandırlar en azından benim tanıdıklarım
Ama koçda olabilirsin:):)

Bütün burçlar içinde en pratik ve en romantik kadın başak kadınıdır. ıkiyüzlülükten nefret eder. Kendisi kusursuz olmasa da kusursuzluk arar. Başkalarına güvenemediği için kendi işini kendi yapar, kimsenin işini kendisi düzgün ve iyi yapabileceğine inanmaz. Temiz, düzenli, disiplinli ve dakiktirler. . Özür dilemekten hoşlanmaz, öyle üstü kapalı özür diler ki, fark edemezsiniz.Ayrıntılara dikkat eder, hiçbir şey gözünden kaçmaz. Özellikle mali konularda başak kızına sonsuz güvenebilirsiniz, çok dikkatli ve pratiktir. ıçten pazarlıklı değildir. Her şeyde bir düzen aradığı gibi konuşmaların da gramere uygun olmasını ister. Sade ve derli toplu giyimi sever. Zekası ve zevki ona iyi bir sezgi gücü kazandırır. Sır küpüdür ve pek kıskanç değildir. Kültürel faaliyetler onun içindir. Tiyatro,
konserler, kitaplar.
Başkalarının kendisini eleştirmesine dayanamaz ama kendi kendini çok acımasız eleştirir. Aşırılıklara kaçmaz, tek başına ömrü boyunca yaşayabilir. Aradığı partneri bulduğunda ise karşısındaki kişinin
bütün dertlerini yüklenir, çok sadıktır
. Duygusal yapısı kontrol altındadır ama kalpsiz değildir, çok hoş, sevecen, cömert biridir. Sessiz cesareti ve sorumluluk duygusu ile iyi bir eştir. Çok güzel yemekler yapar, Başak'lar iyi bir sekreter,bilimsel araştırmacı,istatistikçi,öğretmen,muhasebeci ya da zanaatkar olabilirler. Bütün işleri çok severler,özellikle dikkat isteyen işlerde zevkle çalışırlar. El işlerinde hünerlidirler.

Başak'lar yaklaşılması kolay olmayan insanlardır. Çok arkadaşları olduğunu söyleyebilirler; fakat bir başkası bunları tanıdık olarak nitelendirebilir. Başak burcunda doğanlar için gerçek arkadaşlığın derinliğini ve duygusal ilişkilerini anlamak kolay olmaz. Daha çok entelektüel arkadaşlar edinirler; ilişkinin onlarca anlamı olması gerekir.
Bu demek değildir ki, bu pratik insanların telefon edecekleri, gidip gelecekleri ve her zaman yardım isteyecekleri arkadaşlar yoktur. Yalnızca çok seçicidirler ve yakın olmak isteyen arkadaşlarına cesaret vermezler Yalnızca çok yakınlık duydukları, güvenilir kişilere açılırlar. Gizli sırlarını paylaşabilecekleri bu tip insanları kendileri aramazlar.

işte ben yukardakiyim :)

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrr bana bu yapılırmı bu kadarda kaynatılırmı yawwww ayıp ya ayıp çok sinirlendim haaaaaaaaaa delikafadulden

kızlarrrrrrrrrr bana bu yapılırmı bu kadarda kaynatılırmı yawwww ayıp ya ayıp çok sinirlendim haaaaaaaaaa delikafadulden

gelseydin de sen de kaynatsaydın ne yapacaktık seni mi bekleyecektik akşamın bu saatine kadar kaydirigubbakcemile

bu arada ben çıkıyorum yarın görüşürüz ,dedikodumu yapın biraz da sabah okuyacak bir şey olsunlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandoğru tahmin:jeyyar:

buyrunnnnnnnnnhoşgeldin Pelin:)

Esmaaaaaa yaaaaaaa sen öyle gelme gelme sonra da deki çok kaynatmışınız,bizim robotumuz iyi çırpıyo çok şükürkaydirigubbakcemile3ondandır
Allah parçalarına zeval vermesinlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…