Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya işete değildim evdeyim şuan yemekteyiz programına bakıyorum zemuszemus
black hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
mirmirmirmir bazen pek bi sıkıcı oluyo
hoşbulduk canım sendemi yemekteyiz izliyon
kız başak tembel olur derler tembelmisin sen kaydirigubbakcemile3
kız başak tembel olur derler tembelmisin sen kaydirigubbakcemile3
yok ya tam tersi tembellikte ne basaklarda yoktur :jeyyar: çok titiz ve çalışkandır :smiley-cool:
başakları bilmiyom ama boğalar yani ben ,tembelim ve mutluyumsositososito
bu ne ya her dizide kadınlar eşlerini aldatıyor nişanlımın psikoloji bozuldu valla kaydirigubbakcemile3
dizi reklamı izledimde
temel hergün meyhanaye gidiyormuş ve hergün 3 bardak içki içiyormuş bu olayda garsonun dikkatini çekmiş ve sormuş: hergün neden 3 kadeh içki içersiniz demiş.temel: biz 3 kardeşiz diğerleri olmadığından onların yerinede içiyorum demiş aradan zaman geçer ve temel tekrar gelir bu sefer 2 kadeh içki ister ve garson sasırır ve sorar :hayırdır bugun 2 kadeh içiyorsunuz kardeşiniz öldümü diye sorar temel de hayır ben içkiyi pıraktumm der :))sırnaşık şey
:roflol:
iki adam zar atıyormuş para il esonr aiçeir bir sarışın girmiş bende oynamak istiyorum demiş bir el bütün paraya 1. adam zarı atmış ikinci adam zarı atmış sarışına sıra gelmiş sarışın üzerini çıkarmış ve çırılçıplak soyunmuş zarı atmış yaşasın kazandım dmeiş paraları almış gitmiş adam diğerine sormuş zar kaçkaç geldi*?
çıkarılacak ders:kumar kötü birşyedir ve bütün sarışınlar aptal değildir
bende aslan burcuyum