Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

yemek seçen ve fazla sey yemeyen eşin varsa şeker değişik tarifler biraz zorrrr sırnaşık şey

benimki de öyle ama sevdireceksin maharet orda laelaelaelaelae

sen yap birini beğenmezse ötekini beğenir sositososito

yemeklerin yanına ek olarak yapacaksın yemezse de sen yersin

he valla tarhanada kaldı bizim un tarhanası olmaz un tarhanası kırmızı gibi ya bizimki beyazdır şeker pancarı konulur içine tarhana yapıldıktan sonra serilir kuruması için kuruduktan sonra parça parça toplarsın kıtır kıtır çerez gibi yeniliyoda sonra çorbası yapılıyo şeker pancarı konuluyo istersen toz şekerde serpiyon üstüne isteğe göre çünkü çorba ekşim trak olur biraz her haliyle güzel olurrrr

he valla tarhanada kaldı bizim un tarhanası olmaz un tarhanası kırmızı gibi ya bizimki beyazdır şeker pancarı konulur içine tarhana yapıldıktan sonra serilir kuruması için kuruduktan sonra parça parça toplarsın kıtır kıtır çerez gibi yeniliyoda sonra çorbası yapılıyo şeker pancarı konuluyo istersen toz şekerde serpiyon üstüne isteğe göre çünkü çorba ekşim trak olur biraz her haliyle güzel olurrrr

alın bu da size tarhananın tarihçesi :mymeka::mymeka:

bizim tarhanamız bak böle canımcım

Eklentiler

• $MALATYA-TARHANASI_10852_medium.jpg
    $MALATYA-TARHANASI_10852_medium.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 21
ay biri gelip benim işleri yapsın ya , robotum hani geliyodun ya:KK43: yılbaşında burdayım :):):):)

hadi yaaa neden ordasın ,sizin işler biraz sakat yawww ,nasıl iş o öyle :bbo::bbo:

tam yerini söylemedinki gelirim sen hiç merak etme ,hatta nişanlınla yakalayacağım seni laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bu arada ne tarhanaymış yaww konuşması yapmasından uzun sürdü be:bbo::bbo:

hadi yaaa neden ordasın ,sizin işler biraz sakat yawww ,nasıl iş o öyle :bbo::bbo:

tam yerini söylemedinki gelirim sen hiç merak etme ,hatta nişanlınla yakalayacağım seni laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

adamları tahliye etmekten cnm cıktı ya:KK43:
sen gel hele beni bulmak kolay:KK70:

canım çekti napim:KK43:

X