- 11 Aralık 2009
- 2.091
- 0
şimdilik bunlar....
gelinliğinin üst kısmı çok hoş boyda resmin varsa görebilirmiyim ayrıca saçın makyajında hoşuma gitti benimde nisanda düğünüm zar zor beyendim bi gelinlik ama sipariş vermedim daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdilik bunlar....
koptum yaa bir topikte bayanların bacağı kalınmış da inceltmek istiyorlarmış biri de diyorki :
aynenn cnm yaa sert bi fırçayla fırçala kırmızı olana kadar inan etkili oluyo
:roflol::roflol::roflol:
milleti iice manyak oldu yaaawww :bbo:
gelinliğinin üst kısmı çok hoş boyda resmin varsa görebilirmiyim ayrıca saçın makyajında hoşuma gitti benimde nisanda düğünüm zar zor beyendim bi gelinlik ama sipariş vermedim daha
al işte kopyecinin teki ,sen kendin bulsana birşeyler ,kendin oluştursana ,the original olsun yawww kaydirigubbakcemile
tabiki dee.....
tabiki dee.....
sen çok biliyon kolay mı öyle sen kendi gelinliğini kendin mi yaptın sankide bana söylüyon kıskanç şeyy :sinifsinif:
alın kızlar buda benim fotom :kedi:
ay bunlar daha çok küçük ablasııııııı sırnaşık şey
eşin neci senin bakayım sengözlerimebaksanab
kendim yapmadım ama üzerimde kendimce bir sürü ayarlama yaptım ,yaratıcıyım yawww kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada zuzu sen avatarına benziyorsun heeeee kaydirigubbakcemile3
ayrıca sen hiç makyaj yapma bence makyaj sana yakışmıyor doğal halin çok daha güzeldir eminim
kendim yapmadım ama üzerimde kendimce bir sürü ayarlama yaptım ,yaratıcıyım yawww kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada zuzu sen avatarına benziyorsun heeeee kaydirigubbakcemile3
ayrıca sen hiç makyaj yapma bence makyaj sana yakışmıyor doğal halin çok daha güzeldir eminim
alın kızlar buda benim fotom :kedi:
zuzu sende hoş muşsun hee saçının rengi bakır kumral mı[/QUO
tşk canım yok kahve köpüğü palette
bir senedir kullanıyorum önceden kızıldı göstereyimmi onuda
kocaman bi ıslık çalıyorumhihoyyyt:lepi:
kocaman bi ıslık çalıyorumhihoyyyt:lepi:
zuzu sende hoş muşsun hee saçının rengi bakır kumral mı[/QUO
tşk canım yok kahve köpüğü palette
bir senedir kullanıyorum önceden kızıldı göstereyimmi onuda
tabi göstere bilirsin neden olmasın benimde bakır kumralda benimkin benzettim onun için sordum
bu da önüne gelene yağ çekiyor yawww kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile