Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

sen adliyede boşanma evrakalrını mı hazırlıyon neydiyon

sen adliyede boşanma evrakalrını mı hazırlıyon neydiyon

niye tecrübeli olmak için illa adliyede mi olmak lazım ,birilerinin gelip sana anlatması yeterli oluyor ,evlilerin çoğu mutsuz ne sanıyorsun sen kaydirigubbakcemile

sende korkutma şimdi bizi kız niye mutsuz olsunlar millet mutsuz olmak için mi evleniyo

tabiki kimse mutsuz olmak için evlenmez ama durum bu malesef ,siz de korkmayın ama evliliği yaparken gerçekçi olun ii düşünün ,karşınızdaki insanı herşeyiyle kabul etmeniz gerektiğini ,her zaman sevgiyle ona destek olmanız gerektiğini ,bazen susmanız yerine göre konuşmanız kin tutmamanız ve evliliği eften püften sebeplerle bitirmemeniz gerektiğini bilin ,evlilik de arkadaşlık ya da anne baba ilşkileriniz gibidir nasıl onlarda da sorunlar varsa evlilikte de olabilir ama siz bunları olgun karşılayın zamanla eşinizin size sevgisinin arttığını göreceksiniz

ewet bır cogu mutsuz gercekten katılıyorum sana

hoşgeldin arabıza toocu sende evlisin neden mutsuz olunuyo sence insanlar ilkgerçek yüzlerini göstermiyolar mı yada erkekler neden evlenince değişir bende nisanda evleniyorumda sizlerden bilgi almak istiyorum

hoşbulduk :)) sanırım sen ne kadar mutfak robotuysan bende o kadar taocuyum :))) nasılsın keyıfler nasıl

ben hiç hem de hiç mutfak robotu değilim malesef teorik anlamda :çok üzgünüm:

ama kendi kullandığım anlamda öyleyim sanırım :dance:

valla keyifler ii ama şu kızların hepsi gelse de tam keyfim yerine gelse diyorum bir iki kişiyle uğraşmak az geliyor ,toplu halde uğraşasım var :roflol::roflol:

benim diğer topiclerde yazıdğım mesajları arattır bak bu konuşmalardan çokça yaptığımı göreceksin :lepi:

ben yeri gelir şamata yeri gelir ciddi konuşurum heyyyyyyttt :dance:

eşinin ailesiyle olan ilşkilerin onlara yakın ve uzak olmanla doğru orantılıdır uzak olursan söylediklerine kulak asma derim nasıl olsa yılda ayda bir görüşeceksin boşver gitsin ama yakında ve sık görüşüyorsanız o zaman işler değişir tabi sabretmek zorlaşır ama sen yine de sabırlı ol derim çünkü başkaları yüzünden malesef evlilikler yıkılıyor seven insanlar birbirinden ayrılıyor mümkün olduğunca kayınvalidenle arana mesafe koy senden çekinsinler her zaman zırt pırt gelmesinler evine o samimiyeti kurma samimi ol ama mesafeli de ol ayarını tutturursan hem seni çok severler hem de senden çekindikleri için seni rahatsız etmezler ( tecrübe ile sabittir sositososito)

hmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…