sen adliyede boşanma evrakalrını mı hazırlıyon neydiyonben kendimden yola çıkarak söylemiyorum ki sen de hep beni sanıyorsun ama ben etrafımdaki insanlardan yola çıkarak söylüyorum ,derdi olan bana gelir ,bu konularda çokça tecrübem var da ondan ,benim eşim melek o ayrı canım yerim nou ben ŞenizŞenizŞeniz
sen adliyede boşanma evrakalrını mı hazırlıyon neydiyon
niye tecrübeli olmak için illa adliyede mi olmak lazım ,birilerinin gelip sana anlatması yeterli oluyor ,evlilerin çoğu mutsuz ne sanıyorsun sen kaydirigubbakcemile
sende korkutma şimdi bizi kız niye mutsuz olsunlar millet mutsuz olmak için mi evleniyo
ne konuştum beeeeeeee :roflol::roflol:
ewet bır cogu mutsuz gercekten katılıyorum sana
hoşbulduk :)) sanırım sen ne kadar mutfak robotuysan bende o kadar taocuyum :))) nasılsın keyıfler nasıl
iyi konuşmuşun valla senden böyle sözler duyulurmuydu bee ama güzel şeyler yazmışsın haa böyle ol böyle konuş işde eşinin ailesiyleara nasıl bacım senin nasıl olmamız gerekir o konuda da biraz bilgi ve tecrübelirini konuştururnusun
benim diğer topiclerde yazıdğım mesajları arattır bak bu konuşmalardan çokça yaptığımı göreceksin :lepi:
ben yeri gelir şamata yeri gelir ciddi konuşurum heyyyyyyttt :dance:
eşinin ailesiyle olan ilşkilerin onlara yakın ve uzak olmanla doğru orantılıdır uzak olursan söylediklerine kulak asma derim nasıl olsa yılda ayda bir görüşeceksin boşver gitsin ama yakında ve sık görüşüyorsanız o zaman işler değişir tabi sabretmek zorlaşır ama sen yine de sabırlı ol derim çünkü başkaları yüzünden malesef evlilikler yıkılıyor seven insanlar birbirinden ayrılıyor mümkün olduğunca kayınvalidenle arana mesafe koy senden çekinsinler her zaman zırt pırt gelmesinler evine o samimiyeti kurma samimi ol ama mesafeli de ol ayarını tutturursan hem seni çok severler hem de senden çekindikleri için seni rahatsız etmezler ( tecrübe ile sabittir sositososito)
yaaaaa işte öyle :mymeka:[/QU
ya ne dicem biz adımızı soyadımızı yazıyoruz mail adresimizi yazıyoruz ya bunları gören olur mu görümcemde üyede buraya okur mokur mazallah daha yazaklarım varda çekindiğimden yazamıyorum
yaaaaa işte öyle :mymeka:[/QU
ya ne dicem biz adımızı soyadımızı yazıyoruz mail adresimizi yazıyoruz ya bunları gören olur mu görümcemde üyede buraya okur mokur mazallah daha yazaklarım varda çekindiğimden yazamıyorum
yok mailin istersen kimse göremez merak etme sen bana anlat özelden ben dinlerim kaydirigubbakcemile3
yok mailin istersen kimse göremez merak etme sen bana anlat özelden ben dinlerim kaydirigubbakcemile3
düşünsene görümsen sen olurmuşun oda takma adla felan girer miş :roflol::roflol:
düşünsene görümsen sen olurmuşun oda takma adla felan girer miş :roflol::roflol:
vayyy ilk defa süper bir fikir çıktı senden vereliniortak
olur mu olur ,yok be sen de ne korkaksın yawww ,görümcen korksun senden bi kere :dance:
vayyy ilk defa süper bir fikir çıktı senden vereliniortak
olur mu olur ,yok be sen de ne korkaksın yawww ,görümcen korksun senden bi kere :dance:
korkudan değilde ayıp olur yoksa ne korkucam ondan beeeeeeeee :teytey:
slm demiştim ama tınlayan yok:) iyi sohbetler