Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

kimseler yok iimi ,seninle de kaynatamıyoruz ,bir konu aç da konuşalım bari ,illa benim mi demem lazımkaydirigubbakcemile

heyyyyyttt açın artık bi konu leyyyyyyyynnn kaydirigubbakcemile:mymeka::mymeka:

hemen açıyorrum o halde az önce bana bir mail geldi strawberry.den, alışveriş yapanınız var mı ordan?

bu arada konu bu mu konuya bak hizaya gel :mymeka::mymeka:

ben açayım bari sizde iş yok lülülülülülü

konumuz bekar kuruların geleceği olsn laelaelaelaelae

evet aslında anlayana iyi bir konuda, güzelliğine düşkün bayanların haberi vardır mutlaka o siteden.

evet aslında anlayana iyi bir konuda, güzelliğine düşkün bayanların haberi vardır mutlaka o siteden.

güzelliğine düşkün mü demeli ,kokoş mu ,çok fazla makyaj yapan bayanlardan hiç hoşlanmıyorum ,üstüste yok pudra yok kapatıcı yok fondöten ,kandırmacadan başka bir şey değil ,kimisi de güzel olan tarafını makyajla çirkinleştiriyor güya bir iş ,tamam hafif bir makyaj yapabilirsin ama boya badanaya asla karşıyım ,en güzeli doğal ve doğala yakın olanıdır ,erkekleri kandırmanın da anlamı yok sonra bakıyorlar ki altından bi facia çıkıyor sonra kapı dışarı ederler sizi valla benden söylemesi ,tüm erkekler böyledir ,makyaj yapan kadınlarla evlenir sonra da altından çıkanı beğenmezler o yüzden siz siz olun çok makyaj yapmayın

indirimli ürünleride çok uygun yarı fiyatı veya yarı fiyatını altına inmiş ama ben nette alış veriş yapmıyorum canım helede kozmatik ürünü öyle alamam benim cildim hassasdırda

sende var ya gıcık ya yok erkekler kapıya koyar yok vurur yok morartır ne bu sendeki şey ya niye yapsınlar ki anlamadım senin koca seni korkutuyomu ne ediyo anlamadım

sende var ya gıcık ya yok erkekler kapıya koyar yok vurur yok morartır ne bu sendeki şey ya niye yapsınlar ki anlamadım senin koca seni korkutuyomu ne ediyo anlamadım

ben kendimden yola çıkarak söylemiyorum ki sen de hep beni sanıyorsun ama ben etrafımdaki insanlardan yola çıkarak söylüyorum ,derdi olan bana gelir ,bu konularda çokça tecrübem var da ondan ,benim eşim melek o ayrı canım yerim nou ben ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…