- 11 Aralık 2009
- 8.819
- 2
niye hayırdır ne olduuu
bir şey olmadı ,her zamanki halim sırnaşık şey
cazibem yani laelaelaelaelae
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye hayırdır ne olduuu
bir şey olmadı ,her zamanki halim sırnaşık şey
cazibem yani laelaelaelaelae
senin şu cazibee de yer herde var yani ne olursa caziben naniknanik
ne sandın tek varlığım o benim sositososito
o da olmasa yandık :tomato:
evet aslında anlayana iyi bir konuda, güzelliğine düşkün bayanların haberi vardır mutlaka o siteden.
evet aslında anlayana iyi bir konuda, güzelliğine düşkün bayanların haberi vardır mutlaka o siteden.
güzelliğine düşkün mü demeli ,kokoş mu ,çok fazla makyaj yapan bayanlardan hiç hoşlanmıyorum ,üstüste yok pudra yok kapatıcı yok fondöten ,kandırmacadan başka bir şey değil ,kimisi de güzel olan tarafını makyajla çirkinleştiriyor güya bir iş ,tamam hafif bir makyaj yapabilirsin ama boya badanaya asla karşıyım ,en güzeli doğal ve doğala yakın olanıdır ,erkekleri kandırmanın da anlamı yok sonra bakıyorlar ki altından bi facia çıkıyor sonra kapı dışarı ederler sizi valla benden söylemesi ,tüm erkekler böyledir ,makyaj yapan kadınlarla evlenir sonra da altından çıkanı beğenmezler o yüzden siz siz olun çok makyaj yapmayın
sende var ya gıcık ya yok erkekler kapıya koyar yok vurur yok morartır ne bu sendeki şey ya niye yapsınlar ki anlamadım senin koca seni korkutuyomu ne ediyo anlamadım