niye kız kutlanmaz mı benimkiler öyle şey değiller oturup içerim valla kayınpederim özel günlerde olur öyle dedi :lepi: hem sarhoş oluyum bakalım ne olcakkk
biz sarhoş gelin istemeyiz derlerse ya sositososito
Nişanlı kızlar bence sarhoş olmayın fazla ne olur ne olmaz:)))
yok berencim ben emin ellerdeyim ablam yanımızda nereye gidersek bende bir abla var ayy bende gelim benide gezdirin delisi kaydirigubbakcemile3
yok berencim ben emin ellerdeyim ablam yanımızda nereye gidersek bende bir abla var ayy bende gelim benide gezdirin delisi kaydirigubbakcemile3
aynısından bendede var bi tane ne etcez bunları.. esmacığım benim annem babam felan da olcak ben tek değilim yani
iyi walla ne güzel kalabalıkta yılbaşı kutlamak daha eğlenceli olur:)
iyi walla ne güzel kalabalıkta yılbaşı kutlamak daha eğlenceli olur:)
ay aynı valla benimde olacak teyzeme gidiyoruz ya annemlerde gelecek ama yeni yıla girdikten sonra kaçacağız arkadaşa ama orasıda kalabalık ayrıca ablamda geliyor offfff offfff ne olacak bilmiyorumki :gitme:
neyse canım bizde 2011'e girerken acısını çıkarırız :jeyyar:
ya arkadaşlar sinir oldum ana menüye dönüp buraya gelmekden ya hiç biyere girmeden msj göremiyomuyuz yda yazamıyomuyuz yaa f5 hariç çözüm yolu
Ben ailemden arkadaşlarımdan uzktayım maalesef yılbaşında mutlaka onlarla bir plan yapardık, bir ihtimal gidebiliriz belki, evde oluruz muhtemelen arkadaşlar falan, ben içmeyi sevmiyorum, ama güzel bir menü hazırlamayı düşünüyorum, bakalım artık:)
Ben ailemden arkadaşlarımdan uzktayım maalesef yılbaşında mutlaka onlarla bir plan yapardık, bir ihtimal gidebiliriz belki, evde oluruz muhtemelen arkadaşlar falan, ben içmeyi sevmiyorum, ama güzel bir menü hazırlamayı düşünüyorum, bakalım artık:)
ohhh canıma değsin yalnız kalmayın işte öyle kötükedihüso
canım ben F-5 ile yapıyorum ama beklemen gerekiyor biraz acaba beklemiyormusun