Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

sen ne edicen gıcık ne gibi planların var kocacığınla bakalım

yılbaşı planı mı ? ben yılbaşı kutlamıyorum ,bana çok saçma gereksiz bir şey geliyor ,tamamen insanları tüketime zorlamak için uydurulmuş bir şey işte ,dışarı gezmeye çıkarım sanırım ya da bowlinge ya da sinemaya giderim ben plan yapmayı çok sevmem aniden aklıma gelecek aklıma eseni çıkıp yapacağım sositososito

bizde öyle parti marti yapmıyoz canım her zaman yaptığıız şeyler oluyo o zaman sen o an ne yapman gerekirse onu yapanlardansın heee şekerim kaydirigubbakcemile3 geçen yıl başında sorhoş olmuştum bakalım bunda olurmuyum kayınvalidemde olcaz orda olunmaz dimi kaydirigubbakcemile3

sanki sarhoş olmak bir iş ,önüne gelen sarhoş olacağım diye uğraşıyo nedense kaydirigubbakcemile

hanım hanımcık eğlenin işte kaydirigubbakcemile

kızlarrr ben şarap içicem kız umu kayınvalşideyle yılbaşımı kutlanır bööööööööööööö lmaz:

yılbaşında eğleneceğimmm zemuszemus
içeceğim :kedi:
bayrağa karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni sırnaşık şey

sanki sarhoş olmak bir iş ,önüne gelen sarhoş olacağım diye uğraşıyo nedense kaydirigubbakcemile

hanım hanımcık eğlenin işte kaydirigubbakcemile

ben uğraşmadım öyle canım öyle içtim ras gele 3 kadeh viskide olmuşum valla şimdi viski lafıduyunca midem bulanıyo.. her zaman hanım hanımcık olunmuyo şekerim bazen çıkacan zivanadan kaydirigubbakcemile3

kızlarrr ben şarap içicem kız umu kayınvalşideyle yılbaşımı kutlanır bööööööööööööö lmaz:

niye kız kutlanmaz mı benimkiler öyle şey değiller oturup içerim valla kayınpederim özel günlerde olur öyle dedi :lepi: hem sarhoş oluyum bakalım ne olcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…