Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

Ben ailemden arkadaşlarımdan uzktayım maalesef yılbaşında mutlaka onlarla bir plan yapardık, bir ihtimal gidebiliriz belki, evde oluruz muhtemelen arkadaşlar falan, ben içmeyi sevmiyorum, ama güzel bir menü hazırlamayı düşünüyorum, bakalım artık:)

güzel plan menüde ne var ?

sende eşinle baş başa kutlarsın güzel bi masa düzenlersin keyifli şeyler bulursunuz daga sonraa :kedi:

bunun aklı hep daha sonralarında kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

utanmaz arlanmaz kaydirigubbakcemile

göreceksin sen daha sonrayı az kaldı evlenince

baksennnnnnnn kimden öğrendk acabaa bunları bizzz :sm_cool:

bendeeeeeeeeeeeeeeeeennnn ama bil de yapma demişler sen hem biliyorsun hem yapacam diye tutturuyorsun kaydirigubbakcemile

zavallı annenin seninle işi var kadın peşinde dolaşsa anca kaydirigubbakcemile

bendeeeeeeeeeeeeeeeeennnn ama bil de yapma demişler sen hem biliyorsun hem yapacam diye tutturuyorsun kaydirigubbakcemile

zavallı annenin seninle işi var kadın peşinde dolaşsa anca kaydirigubbakcemile

bizde bildiklerimizi şimdi yapmıcaz zaten ayrıca tutturmuyom ben hiç olmasın diye tuttururum herhalde çok korkuyorum ben o dediğinden ya ne etcem bilmiyom bi akıl versen

evlendiğim günün sabahı kk ye gireceğim ve seni bulacağım
benimde 4. yılım bitiyor yaww azmı beklemişim senağlama

ne yapayım ikna edip nikah masasına oturtsaydın herifi bende mi suç :jeyyar:

bu arada bul tabi anlatacakların olur o zaman senin laelaelaelaelae

bizde bildiklerimizi şimdi yapmıcaz zaten ayrıca tutturmuyom ben hiç olmasın diye tuttururum herhalde çok korkuyorum ben o dediğinden ya ne etcem bilmiyom bi akıl versen

korkma korkma cızzzz yapık geçecek naniknaniknaniknaniknaniknanik

hee esma başka derdin yok sabahı girecende gıcığı bulacan ooo

ben onu bulurum hatta eve gizli kamera koyacağım bakalım bana yalanmı söylüyor kameranın diğer ucunu da anne evindeki tvye laelaelaelaelae

annen izler artık laelaelaelaelae

X