Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

geldim kızlarrr 2009 enleri ne
beren dediğin siteyedemi davet yollaman gerek direkt girliyormu
Davetiyeni yolladım canım, mail adresine gelmiş olmalı.Bu kadar mısınız kızlar, koskoca kadınlar klubünden 2 kişi davetiye istedi walla şaşırdımm:1shok::1shok:

kızlar svgülünüze yılbaı hediyesi ne aldınız bakalımkaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçıyorum tanıştığımıza memnun oldum öpüyorum hepinizi görüşmek üzereopuyorumnanaktan

ya daha görüşmemize 1 hafta var ama hala ne alıcagmı bilmiyorum:gitme:

valla ben önceden hep araştırıdım ilginç ne alabilirim diye çoğunu aldım bu sene klasik takıldım çok hoşuma gitti kazak aldım ezgicim çık çarşıya canın ne istiyorsa kap al gitsin kaydirigubbakcemile3

aynn bnde deiğişik bişy olsn istiyorum ya dediğin gibi yapıcm artk atıcm kendimi çarşıya:)ayakkabı nasıl tatlm spor mu?

slm millet bensiz muhabbetinizin hiç tadı olmamış yawwlülülülülülü

yok ne alacaksın yok kazak alacağım bu ne leyyynnnnn muhabbetmi bu laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bu arada kk nın yarışmasına beni aday göstermezseniz hepinizi vururum ona göre kaydirigubbakcemile

beni neye aday olarak gösterirdiniz acaba merak ettim yawww sositososito

bu arada yeni gelenlere mrb lar beni yeni gelenlere tanıtmadın mı esra gerçi tanıtmaya ne hacet yazdıklarımı okusalar yeter yaww sositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…