Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

bende beyaz istiyorum gülşahcım salon takımımı yemek takımı siyah lake tv ünitesi ve koltuklar beyaz oldu yatak odasıda beyaz modern olsun diyorum hastane gibi olurmu sizce?

yok be ne hastanesi bide kırmızı saten örtü alırsın ben aldım bi tane çok hoş pike takımı ama yatak örtüsü gibi duruyo üzeri pullarla işlemeli bide kırızı abajür felan alırsın hoş durur.benim buzdolabım çamaşır bulaşık ankastre m siyah biliyomusun

bende beyaz istiyorum gülşahcım salon takımımı yemek takımı siyah lake tv ünitesi ve koltuklar beyaz oldu yatak odasıda beyaz modern olsun diyorum hastane gibi olurmu sizce?

yok canım neden olsun sadece çabuk kirlenir o kadar onu göze alıyorsan en güzeli beyaz mobilya bence.bu arada evlilik hazırlıkları yapılıyor galiba?

benim beyazeşyam gri daha buzdolabını aldık grçi diğerleri duruyor haklısın canım ya beyaz kırmızı güzel olur

çok sevindim tatlım şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan

sağol canım benim hepimize bir ömür boyu mutluluklar şekerlerr zemuszemus
sen ne kadar zamandır evlisin?
evlenince erkekler değişiyormu ya ben çok korkuyorum mafoldumben

girsn bşver snnd hepmz evlenmiczmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok canım ortalardayım kaydirigubbakcemile3
sadece arada kişileri karıştırabiliyorum yawww evli bekar birbirine girdi kaydirigubbakcemile3

olur öyle şeyler herkez anlayışla karşılıyordur mutlaka canım merak etmekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…